Kommunikációs Közlöny 2016.03.20

9 - Published in Hungary - Warfare analysis - 4 years ago

http://i.imgur.com/6Ll5Brz.jpg


Kommunikációs Közlöny


Üdvözlök mindenkit!


Jelen közlönyben három dologról szeretném tájékoztatni az érintetteket. Az egyik kórházépítés, a másik a március 12-13 hétvégén kiosztott támogatások és kölcsönök ismertetése. A harmadik pontban pedig az eddig kiosztott élelmiszer támogatásokról lesz pár szó.


http://i.imgur.com/lreAJvZ.pngA közösség munkájának eredményeként felépült Budapesten egy Q2 kórház. Használatához a régióban kell tartózkodni, naponta egyszer lehet ingyen 100 energiát tölteni.


http://i.imgur.com/PuIQLjJ.pngÉrdemeik miatt ismertetem azon játékosok listáját, akik részt vettek az építkezés munkálataiban:

AntPrincess
Egereszolyv
Ehed
Golika
Hucul
HuMaVi
HUNDMG
Juszuf
Katrina55
Kh4ron
Kuruc2
Megafaszomnemkell
Szelemerke
Tarsi
Tongyo
Vori
Zotya63
Szefes


A kórházgyár fejlesztése Q3-ra megtörtént állami pénzből, folyamatban van a magasabb szintű épület létrehozása. Amennyiben elkészül, ez is a rendelkezésetekre áll majd!


http://i.imgur.com/lreAJvZ.pngMárcius 12-13 25%-os kedvezmény lehetett céget alapítani és fejleszteni. Sajnos ez a lehetőség az edzőterem fejlesztésre nem volt elérhető. A hétvége folyamán Állami támogatás és kölcsön volt igényelhető, melyek során a következő összegek kerültek kiutalásra:

Cégalapítási kölcsön formájában 90 aranyat osztottunk ki kilenc jelentkező részére. A kölcsönöket 4 fő maradéktalanul, egy fő pedig részlegesen visszafizette eddig. A visszafizetési határidő még nem járt le.

Cégfejlesztési támogatásként összesen 71 arany került átadásra a jelentkezők részére. Ebben a formában 13 játékost tudtunk segíteni a fejlesztésekben.


http://i.imgur.com/lreAJvZ.pngHadi élelmiszer osztás formájában eddig összesen 24520 Q1 kenyér (vagy annak megfelelő értékben más élelmiszer) került eddig kiosztásra. Ez négy különböző alkalmat jelent, esetenként 4450 és 8800 közötti értékről van szó. Készleteink vannak felajánlásokból és kis részben állami felvásárlásból, szükség esetén tudunk biztosítani minden érdeklődőnek! Megemlítem itt is azokat a játékosokat, akik támogatták az ellátmány biztosítását:


Andrew
Borghese28
Deadalus
Katrina55
Kuruc2
progabesz
Szefeshttp://i.imgur.com/lreAJvZ.pngJavasolt mindenki számára feliratkozni a kormány tagjainak újságjára, hogy időben értesülhessetek a várható új lehetőségekről és információkról.http://i.imgur.com/lreAJvZ.pngRöviden ennyi, minden kérdésre nagyon szívesen válaszolunk!
Szefes
Elnök
http://oi68. pic.com/25qyd0p.jpg
2016.03.20

Support

MrWaReZzKuruc2Buzitorokok28Jaca

Comments (9)

uhhh nyomdapecsét grat !
o7 Köszönjük a munkát a kormány tagjainak.
o7 kinek tudok utalni pénzt kórházgyártáshoz való hozzájárulásként? magamnál dolgozom.....
praetorianus74 Utalhatod hozzám közvetlenül (abból veszek nyersit) vagy veszel nyersanyagot és azt veszem át tőled piacon keresztül.
A nyomdapecsét JDavid95 munkája, ahogy a század avatarok is.
Köszönöm az eddigi támogatásokat! Üdv.: schonik.
szép munka!
Good
v