новини

0 - Published in Bulgaria - Social interactions and entertainment - 10 days ago


Уважаеми играчи,
Надяваме се, че сте в безопасност и здраве, в тази новина ще ви представим предстоящи събития през следващите няколко седмици. 


КЪСМЕТЕН ЗАРЪЦ
https://www.erev2.com/public/game/events/luckydice/weekly-events.png

Това събитие  започва на 07.05.2021 г.  и  продължава до 30.05.2021 г. (последния ден) . Всеки ден при смяна на деня играчът ще получава по 2 зара, които може да използва в събитието. Всяко поле на дъската съдържа някаква награда и ще получите тази, в която ви носят заровете.
Можете също да получавате зарове на бойното поле, но не както преди.
Ако ударите с  500Health  , ще имате  5% шанс за удар да получите допълнителни зарове .
Ако ударите с  1000 Health  , ще имате  10% шанс за удар да получите допълнителни зарове.
Ако ударите с друго число, имате 0% шанс да получите допълнителни зарове.
Друг начин за получаване на допълнителни зарове е чрез закупуване на златни опаковки от магазина. След като съберете всички награди от дъска, тя ще се нулира и ще можете да вземете наградите отново от самото начало.
https://www.erevollution.com/public/img/lucky-dice.png


През  последните 3 дни от събитието  ще добавим опция за закупуване на зарове със злато. Последният път, когато подкрепихте нашата идея, така че я внедрихме за постоянно.


ЗЛАТНА МИНА
https://www.erev2.com/public/img/gold-mine.pngЩе ви предоставим златна мина, за да можете да изкопаете малко злато безплатно. Можете да копаете злато веднъж на ден в моята. Минималната сума от копаене е 1 злато, а максималната е 5 злато.
Златната мина ще бъде  активна в дните: 1944,1945,1946,1958,1959,1960Отстъпки и пакети
https://www.erev2.com/public/img/discount1.pngПрез май ще ви предоставим още една отстъпка и пакети. Ще можете да го закупите за 2 периода от 3 дни. В дните на играта:  1944,1945,1946,1958,1959,1960
Надяваме се, че това ще ви помогне да постигнете целите си за април и да надстроите някои сгради, които не сте надстройвали преди. РЕГИСТРАЦИЯ 
https://www.erev2.com/public/img/logo.pngПроменихме правилата за регистрация на нашата игра. Тъй като имаме много играчи, които се опитват да навредят на други играчи, като създават експлоатирани акаунти на връзката им за препоръки или даряват сума злато, решихме да променим регистрацията. 
Всеки играч след регистрация няма да получи автоматично потвърдителна поща,  ние ще проверим цялата информация, която играчът ни е предоставил, преди да му изпратим потвърдителна поща . Ако имате приятел или някой, когото сте поканили да играете и можете да гарантирате за него, изпратете PM до администратора, за да съкрати този процес. 
Също така внимавайте, ако гарантирате за някого и този, който разберем, че е експлоатиран, ще има и последствия. Двойно изживяване 
https://www.erev2.com/public/img/xpx2.png


В периода от 08.05.2021 г. до 30.05.2021 г. в седмиците ще имате двоен опит в битките.
Няма ограничение за това, така че можете да стреляте колкото можете, независимо от нивото и ще спечелите опит x2.

Support

Comments (0)