Krađa državnog novca preko izgradnje bolnica

16 - Published in Serbia - Social interactions and entertainment - 4 years ago

Primetio sam da je dokazani lopov i jajara Babo - Popara Crni pokrenuo projekat izgradnje bolnica od državnih para. Pošto se radi o stvorenju koje je na drugoj igri prodavalo ukradene državne pare za prave, odlučio sam da malo ispitam ovu njegovu ideju. 

Stvorenje je došlo na ideju kako da izvuče državne pare i napravilo čistu računicu:

Stoga sam u dogovoru sa komandantima jedinica došao na kompromis u kojem će sve jedinice donirati novac koji je potreban za plate radnicima. Trenutno, najviša plata u Srbiji iznosi 25 dinara. Moja je ideja da ona iznosi 30 dinara + za 7 dana redovnog rada 1000energije na poklon svakom od 30 radnika. To bi onda značilo nekih 425 dnevnica po 30 dinara što iznosi 12750 dinara odnosno 64 golda koje smo i štampali ovih dana, dok bi troškove sedmične energije pokrila država. 
Stvorenje je za naivne igrače napravilo predstavu u komentarima kako je sve pošteno
http://i.imgur.com/UganxVm.png

Medjutim, ima još ljudi koji znaju o kakvom se lopovu radi 
http://i.imgur.com/f2sa0sH.png

Crnogorsko stvorenje izgleda nema nameru da polaže račune ni građanima Srbije.
Pojeo vuk kenjca što bi rekao narod. 

Ako nekome nije jasno o čemu se radi, objašnjenje je vrlo jednostavno. 


U fabrike su zaposleni njegovi multiji po visokoj dnevnici od 30 rsd a od države su uzete pare.
Ukupno: 425 dnevnica po 30 dinara što iznosi 12750 dinara.
Opljačkani državni novac se odmah našao na Monetary Marketu

http://i.imgur.com/rooWjhT.png
Ovo stvorenje ima saučesnike u samoj vladi i pojedinim jedinicama. Uz pomoć istih multija, a preko svog pajtosa BATASHA (još jednog crnogorskog parazita) preuzeli su Stranku Složnih Srba. 

Dokle ćemo dozvoljavati da crnogorski lopovi i paraziti pljačkaju državu i žive na račun Srbije?

Support

Comments (16)

LOL ok presmesan si Laugh cao pozz
Reče predsednik saksija i sluga crnogorskih parazita.
prozivanje igraca na nacionalnoj osnovi je dno dna, ali to nije nista cudno kad si ti u pitanju. popari sam postavio legitimno pitanje jer se radi o drzavnom novcu i drzavnim firmama na njegovom nalogu. metode kojima se on sluzi su dobro poznate, ali apsolutno se ogradjujem od tebe i tvoje kampanje. chowu je stranka 'oduzeta' na stranackim izborima, i kamo lepe srece da mu se oduzme i MU! vas dvojica ste likovi kojima ne treba ostaviti nikakvu mogucnost da sabotirate drzavu, ni putem predlaganja pogresnih zakona, ni postavljanjem DO-a u jedinici sa velikim brojem civila.
Ala ti sinovac vredjas i vrijedjas... Sramotno, i opet napad bez dokaza. Na drugom mestu se, za klevetu odgovara.
Smesan si... al ne u smislu humora.
Али Бабо и 40 мултија Laugh шалим се... фина маштовита прича , али ја не видим овде никакве доказе... осим неке освете ... а и дневница није висока , већ је 30 динара постало стандард...
Глупо је прозвати, кад смо сви потомци одсељеника из Херцеговине и Црне Горе, док су они Срби који су живили на овим просторима отишли до Сент Андреје и Новорусије.
Прангија.
Моји су овде у банату вековима. Не волим кад ми кажу да сам из Војводине. А ти прангија имаш проблем.
LJAKSE, EVO TI .!.
Ko je prangija tamo?
Cim mu vidis ime odma znas kolki mu je IQ Smile
Prozivanje lopova na nacionalnoj osnovi je potpuno opravdano jer pljackaju moju drzavu. Pravi Srbi ne cute. Pravi Srbi nece dozvoliti da ovi Milogorci vladaju Srbijom i da je pljackaju. Kada vidim maloumnike koji podrzavaju ove crnogorske parazite, jasno mi je zasto smo ostali bez Kosova, a uskoro cemo i bez Raske, Juzne Srbije, Vojvodine... Stoka.
Pored milogoraca lopova i predsednika Srbije njihovog sluge, neprijatelji nam i ne trebaju http://prnt.sc/agm540 - http://prnt.sc/agm4ov
Ne znam sta da kazem.
Prangija, pravi srbin zna da su srbi i crnogorci jedno, a ne kako ti tu prikaza 2 naroda. To je kad ces o pravim Srbima.. za ostalo, ako je babo napravio 40 multija da bi ukrao 64 golda, onda mu drzava treba pokloniti jos 64 za trud. Pa samo da mu tih 40 multija dobije 2 lvla , covek bi uzeo vise para i niko da ga ne proziva. E sad ako krade, ili nesto mulja a za to svrano imas dokaz, onda slobodno optuzi coveka, ali ako mislis da je covek sve to uradio za 64 onda mu treba dati bar 5 Hard worker medalja o7