Bemutatkozás - engedjetek be

7 - Published in Hungary - Political debates and analysis - 5 months ago

Kedves eMagyarok!

 Valamikor egy hónappal ezelőtt (de lehet annyi se) eszembe jutott egy számomra rég elfeledett játék. Az a játék nem ez volt, de úgy gondolom mindenki ismeri, játékmechanikailag nagyon hasonlók. Miután újra regisztráltam, és eltöltöttem fél órát azzal, hogy képbe kerüljek, rájöttem, hogy az ottani community már nem az amire emlékeztem (trash volt a javából na...) Itt jött képbe az eRevollition.

A játékba  2020 január 29-én regisztráltam és egyből éreztem hogy egy jó közösségbe érkeztem (itt nem sztyeppan első kommentjére gondolok :D). Mindenki segítőkész (külön köszönet FlyingCangaroo, praetorianus74) a legtöbb kérdésemre perceken belül választ kapok. Szeretném a játékot minél jobban megismerni, nem csak a harctéren, hanem a színfalak mögött is. Ezért döntöttem úgy, hogy indulok egy kongresszusi helyért, ahol ha nem is leszek kezdetben a legnagyobb segítség, de igyekezni fogok, hogy a lehető legjobban helyt álljak. 

Arra szeretnélek kérni benneteket, hogy szavazzatok nekem bizalmat, hadd legyen nekem karácsony :D Amit cserébe tudok adni az lelkesedés és kíváncsiság, mert olyan kicsi vagyok, hogy örülök ha magamat el tudom tartani :D

Röviden rólam: 28 vagyok, és szeretem a megoldandó problémákat (meg a sört is, bár borász vagyok).

Szeretném a kongresszusban a pártomat képviselni, ahol várunk minden kezdő játékost és azokat is akik szívesen okítanák a lelkes újoncokat!

!Nemzeti Front Ujjonckepzo!
o7 Szakács

-ide csöcsöket akartam tenni, de telefonról nem tudok :( -

Support

praetorianus74praetorianus74praetorianus74praetorianus74praetorianus74praetorianus74praetorianus74praetorianus74praetorianus74rockerzsolti82Broadway JoeBikkinBikkinBikkinBikkinBikkinBikkinBikkinBikkinBikkinBikkinBikkinBikkinHuMaViHuMaViHuMaViHuMaViHuMaViHuMaViHuMaViHuMaViHuMaViFlyingCangarooFlyingCangarooFlyingCangarooNightwatcherHUNschonikGottfried BouillonGottfried BouillonGottfried BouillonGottfried BouillonFZolee

Comments (7)

Hianypotlo cikk!
Aki a sört szereti, rossz ember nem lehet.
Foleg, ha borasz.......
Zsolti +1 Praetorianus +1
Votat!
Aztán szokott-e ez a borász a szegedi borfesztiválra járni a királyi nedűivel? Smile
Nem Sad Kevés helyre járunk már. Szerencsére nem kell Laugh