Comunicat CP Trezorerie

26 - Published in Romania - Financial analysis - 5 years ago

Salut romani!

Deoarece s-a ajuns din nou in blocaj financiar, vom schimba moneda din Trezorerie in gold.
Pentru a evita eventuale discutii/acuzatii pe aceasta tema in viitor , aveti aici situatia Trezoreriei la ora actuala:


                                                                          http://s17.postimg.org/60xv7k4zj/Screenshot.png

In urma acestei tranzactii, in Trezorerie vom avea 174.4 gold si 725.78 cc.
Pentru inceput, am estimat ca vor schimba 20 de persoane cate 5 gold/ 500 cc, adica rata va fi de 1g/100cc.
Cu aceasta ocazie, vom rezolva si problema necesarului de gold ptr prelungirea MPP-urilor existente (peste 6 zile incep sa expire) si a fondurilor de razboi.
Cei care doresc sa schimbe la acest curs, sunt rugati sa-mi trimita aici cate 5 gold si dupa ce trece legea vor primi cate 500 cc.
In functie de numarul solicitantilor, sunt posibile unele modificari a ratei de schimb sau a limitei de persoana (+/-).
Evidenta solicitantilor o puteti urmari aici: 
*
aceasta va fi actualizata permanent.
1.TITUSS                 5g
2.BattleHero          5g
3.Exxe                     5g
4.blackpanther      5g
5.KlaudiNhO          5g
6.ionutzeu              5g
7.fekase                  5g
8.Q. Tarantino       5g
9.Satanutz              5g
10.Sarmisegetusa 5g
11.gR33NnP0w3R 5g
12.HadesStar         5g

IMPORTANT UPDATE:
Deoarece pana acum, ziua 62 / ora jocului 22.00 s-au aratat interesate doar 7 persoane, am ajuns la concluzia ca nu este suficient de atractiv cursul de schimb.
De aceea, pentru a trezi interesul general, vom proceda astfel: 
In situatia in care nu mai doreste nimeni sa schimbe, cei 10.000 cc vor fi impartiti celor care au trimis cate 5 gold in mod egal. 
Asta inseamna la ora actuala ca fiecare dintre cei 7 vor primi cc la un curs de 285 cc/1 gold.
Lista ramane deschisa pana in ziua 63 / ora jocului 12.00, consider ca 36 ore sunt suficiente ca toata lumea sa afle despre aceasta tranzactie.
Daca intre timp se vor aduna 20 de persoane sau 100 gold, lista se va inchide in mod automat.
Daca nu se vor aduna, atunci cei 10.000 vor fi impartiti intre cei care au trimis pana atunci gold, dupa calcularea paritatii.
De asemenea, daca cineva nu dispune de 5 gold, poate trimite si mai putin: 1g, 2g... de cat gold dispune.
Totodata, daca cineva doreste sa schimbe mai mult de 5 gold, este liber sa o faca, dar in limita a max. 15 gold.


Daca aveti intrebari, sugestii sau obiectii, le puteti face publice in rubrica de comentarii.

RAPORT FINAL:

Pana acum, ziua 63 / ora jocului 13.30, cu toate ca am prelungit termenul limita cu peste 1 ora, au trimis gold  doar 12 persoane, cele din lista de mai sus.
Ca atare, fiecare dintre cei 12 vor primi cate 833 cc in schimbul celor 5 gold, respectiv o paritate de 1 g = 166 cc.
Nu-mi explic interesul scazut fata de aceasta operatiune, sper totusi sa aiba efectul scontat asupra economiei RO.
In Trezorerie au intrat 60 gold, provenit de la cei 12 care au dorit sa faca schimb.
Cu aceasta ocazie, am oprit cei 30 gold pe care aveam sa-i recuperez de la deschiderea RW-urilor contra TR, pentru a economisi o lege de donatie.
Diferenta cred ca o reprezinta ceea ce a incasat Statul de la upgradarea firmelor.


                                                                          http://s21.postimg.org/4cn9txacn/Screenshot.png

Pentru a finaliza aceasta operatie, va fi initiata o lege de donatie catre mine a 10.000 ron, bani care vor fi trimisi celor 12.
Legea se voteaza cu DA.

 

Presedintele Romaniei,
 TITUSS
o7!                                                                              http://s13.postimg.org/j1cu888ef/Screenshot.png

Support

Comments (26)

Nu inteleg despre ce este vorba... va rugam sa detaliati pe intelesul tuturor ca sa stim si noi ce se intampla. Ce inseamna "cc" si la ce ne foloseste...???
cc = current currency = moneda curenta = ron / 1 cc = 1 ron
o7
Pai si daca vreau gold ?
Am trimis 5 gold, daca nu sunt prea multi interesati pot sa cumpar eu moneda de 10-20 goldSmile
Am trimis si eu 5 gold Smile
@adeonks: daca vrei gold, poti sa-l obtii prin medalii. RON nu ai alta varianta decat ceea ce am propus eu ca sa obtii.
Am votat articolul... Cei 5 Gold trebuiesc donati la profilul tau ???
da, cine vrea ron trebuie sa-mi doneze 5 gold
am donat si eu 5 gold ..................
am donat si eu 5 gold
daca nu se strang 20 de pesoane, poti oferi la cei interesati cc!
Trimis 5 gold
Trimis 5 gold
Cand o sa am si eu 5 Gold am sa trimit, vad ca acum sunt doar 9 inscris
am donat si eu
Si daca trimit Ron primesc gold ?Smile
Daca vrei gold, foloseste Business Center / Monetary trading.
Adica acum revine unui Gold doar 78 Roni..??? pe cand cu doua zile in urma reveneau 143 Roni... Si unde este afacerea..??? Care este castigul, care este scopul acestei manevre financiare...??/ Cine si ce are de castigat de aici? Cu alte cuvinte, daca eu dadeam in urma cu 5 zile 5 Golzi care se schimbau cu 143 Roni la piata bursei de schimb, acuma primesc o valoare de doar 78 Roni pentru 1 Gold.
Eu nu inteleg de ce vrei tu sa schimbi toata moneda romana "cc" in Gold...??? Stiu de la alte jocuri ca trebuie sa fie tot timpul un echilibru intre Moneda si aur altfel treburile economice nu merg bine Gandeste-te bine inainte de a schimba asa. Consulta-te cu un economist in prealabil. De exemplu si la Banca nationala a Romaniei, Mugur Isarescu asta face de ani de zile... Banii care nu au acoperire in Aur nu au valoare... Parerea mea este ca trebuie sa fie la orice moment putin mai mult aur decat moneda "cc" Dar nu cred ca e bine sa ramana trezoreria doar cu Gold si fara moneda locala.
Cu aproximatie pentru 1 Gold ar trebui sa dai donatorilor intre 85 - 95 Roni Dar poti sa-i rogi ca diferenta sa o considere ca o donatie, insa nu e corect fata de ei in idea ca ceilalti jucatori din Romania nu au ajutat cu nimic, din diverse motive, ori nu au dorit, ori nu au avut de unde.
V-ati ales intre voi functiile: Prim ministru Ministrul apărării Ministrul afacerilor externe Guvernator Ministrul Educației dar nu exista un ministru de finante... si asta este foarte important ... Probabil ca Prim Ministru ar trebui sa preia prerogativele Ministrului de finante. Nicidecum sa le lase in seama Ministrului Apararii fiindca orice alt ministru din echipa vede situatia din punctul lui de vedere si ia decizii de cele mai multe ori in favoarea ministerului pe care-l conduce
Brasov: a spus Tituss mai sus, rata este de 1:166, de unde scoti tu cifrele acele nu stiu, m-am uitat si la piata monetara si eu cred ca te uiti la piata monetara a altei tari, nu sunt aceleasi cifre. moneda se schimba in gold pentru ca e nevoie pentru MPP, atacuri, RW, in acest momento nuu stiu la ce trebuiesc ron in trezorerie, stiu doar ca se strang mereu din inpozite (1%). Eu cred ca aceasta operatiune a fost transparenta, asa cum trebuiesc sa fie toate operatiunile treburile publice.
Bre, Brasov, eu văd că s-au strâns 60 de gold. Dacă împarţi 10.000 la 60 o să fii surprins că dă 166cc/gold. Cum de altfel scrie și în articol cu bold în partea Raport Final. Și mai termină cu Isărescu. Te faci de râs! Dacă tu ai impresia că el se consultă cu vreun economist, te înșeli, dar rău de tot. Doar deschide plicul pe care îl primește și face ce scrie acolo Smile
Brasov, toate functiile in Guvern sunt pur onorifice, nu au nici o putere executiva. Chestia asta tine de proprietarii jocului, nicidecum de noi. Fara suparare, nu stiu ce fel de experienta ai tu din alte jocuri, dar comentariile tale sunt paralele cu subiectul, se vede din avion ca nu cunosti mecanica jocului. Faptul ca tineam blocati 10.000 cc in Trezorerie ne ajuta la fel de mult cat un neg in varful nasului. Am explicat cat se poate de clar ce ratiune a avut acest schimb, si toata lumea a avut acces egal la el. Chiar nu-ti inteleg punctul de vedere.
Cu toate ca un sunt de acord cu toate cele spuse de Brasov, admir neincrederea sa. toti cetatenii ar trebui sa dea dovada de neincredere in detinatorii puterii publice. in cazul acestora nuu cetatenii ar trebui sa dovedeasca vinovatia sau inocenta conducatorilor, ci acestia din urma trebuie sa demonstreze transparenta si inocenta. daca toti cetatenii ar arata aceeasi neincredere ca Brasov nici in jocuri si nici in RL nuu ar exista coruptie.