Ezazamaz

4 - Published in Hungary - Social interactions and entertainment - 5 months ago

1. Akció

Link to get back 10%:
Kicsit későn, de itt van a 10% visszaigényléséhez az űrlap linkje:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSctLpv4UyPSE6Q69mLhgGWhs7rLiYLMUiTB1FVXBXaFr1usng/viewform

Még van 48 órátok fejleszteni. Ma este lesz egy arany kiutalás, az előtte véghez vitt fejlesztések után beadott 10%-ok még az akció ideje kiosztásra kerülnek. A holnapi és a szerdai 10%-okat már nem tudom garantálni.
(Természetesen a szombati katonai akciók fegyverei/goldjai is még akció alatt ki lesznek küldve)

2. Csaták

Először is délnyugati szomszédainkról. Napközben ne tankoljatok, duplatöltés van a héten is, így amikor ráértek, üssétek el a kajás energiát max. q3 repcsivel/q4 helivel. Az erősebb fegyvereket gyűjtsétek. Hogy mi lesz a végén attól függ, mekkora hadderőleszazoldallunkonésmekhkorafalleszammott.
Rw-k közül igyekszem majd napi szinten leírni, hogy melyik fontos, és melyik nem. de egyelőre minden kolumbiai és mexikói területet vissza kellene venni, de utána mehet tovább ez a nem fontos régióban bukjuk az rw-t, utána visszavesszük taktika szárazföldi régiókban.

3. Elnökség

Mostantól egyre kevesebbet leszek. Nem lesznek napi 80 van üzenetek legyen az mu üzenet vagy személyes (egyesek lehet örülnek is neki :D ). Ezeket az rw dolgokat, ahogy említettem fentebb, igyekszem minden nap kiírni mu üzenetben, de nem leszek itt minden rw végén (mondjuk már az utóbbi hetekben se voltam mindig), az üzenetek ki lesznek küldve (remélhetőleg :) ), és mindenki jön a csatákba, ahogy ráér.
Szóval, ha valaki elnök szeretne lenni februártól, annak nem állok útjába :) Sőt, nagyon is örülnék neki. De majd úgyis látni fogjátok január maradék részében, hogy mire lesz elég az aktivitásom.

Üdv,
Viktátor :)))))

Support

NightwatcherHUNHuMaViHuMaViHuMaViHuMaViVadgesztenyeBikkinBikkinBikkinBikkinBikkinBikkinBikkinL u c i a nszarkakingLackoaNemethBunnyLiuPink PantherKadosaMathias RexKarpat HazaPentagramschonikGottfried BouillonGottfried BouillonGottfried BouillonGottfried BouillonGottfried BouillonGottfried BouillonGottfried BouillonGottfried BouillonGottfried BouillonGottfried BouillonGottfried BouillonGottfried BouillonGottfried BouillonGottfried BouillonGottfried BouillonGottfried BouillonGottfried BouillonGottfried BouillonGottfried BouillonGottfried BouillonGottfried BouillonGottfried BouillonGottfried BouillonGottfried BouillonGottfried BouillonGottfried BouillonGradatim FerociteritsoitsoitsoitsoitsoBikkinNaskoDembinskiDucksClover McGregorClover McGregorClover McGregorClover McGregorClover McGregorClover McGregorClover McGregorClover McGregorClover McGregorClover McGregorClover McGregorClover McGregor

Comments (4)

koszi
Hajajjj, rossz idők jönnek ránk! Sad
#minditthalunk
Aranykomám,ha lelépsz megy az ország ebekharmincadjára.. Sajnos ! De senkitől sem lehet elvárni,hogy itt sz@rja el a szabadidejét. Köszönjük az eddigi önfeláldozó munkádat !