Нищо не разбирам от Политика

7 - Published in Bulgaria - Political debates and analysis - 4 years ago

Здравейте драги Граждани, господин Президенте и всички Дупедати,

Искам да попитам драгите горепосочени, защо аджаба ЗАЩО се пускат закони от неизвесни депутати при положение че си  имаме КАДЪРЕН МФ? Какъв е тоя глупав закон  данак от 6%, мясля че не сме достатачно развити за да си ги позволим тея данъци. 

Къде е депутатския чат в който се обсъждат тея закони преди да се пуснат? - Защото аз съм депутат, а досека никой не ми е искал мнението по въпросите, само ми се казва в общ спам чат гласувате с  да. Защо гласувам с Да питам аз?

Защо се пускат въстания в 9 сутринта, като 90% от населението ни не е на линия по това време? - Защо ли ни е една фалшива вафла за деня:)


Надявам се  да получа смислени отговори на въпросите си, и нека на предстоящите избори за депотати гласуваме за правилните хора.

Support

Comments (7)

И аз се питам защо като МВ не знам какво се случва в държавата, защо турчин, грък или всякакъв друг гражданин на която и да е страна срещу 20 злато може да си позволи да продава на нашия пазар с по нисък данък от самите нас?
Днес в 8 сутринта онлайн играчите ни бяха колкото турските, за малко да вземем директната. В пиковите часове са 2 пъти повече. Някои сови не са такива аквито са.
А, тези който не са били на линия, а и който са били днес без вафла за пореден ден!!!
Без коментар
▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄
Не виждам смисъл от данъци, особено на фона, че още днеска може пак да не сме държава
Аз лично не виждам вече смисъл си губя времето в тая игра!!!