Кабинет

5 - Published in Bulgaria - Political debates and analysis - 3 months ago

Първо да се извиня за забавянето на представянето на новия кабинет.
Военен министър е Куката
Всички го познавате, стар играч, познава геймплея на играта /възможно и да е по достоен от мен за Президент, както казват някои/
Министър на външните работи е Капитанът
Мисля, че може да свърши чудесна работа на тази си позиция, за благото на едържавата ни.
Министър на финансите е Борг
Многократно заемал длъжности в правителствата, три пъти е бил президент. С богат опит е и ще се грижи за хазната.
Министър на образованието е Нуша
Все още не сме се замисляли за държавни програми, но и това ще стане.

Приоритет на правителството ще бъде запазването на придобитите райони, стремеж за придобиване на 4Х80 бонуси и евентуално някой бонус да го завишим на 100%.
Друг основен приоритет пред правителството ще е обединението на хората останали в едържавата ни, както и привличане на български играчи от други държави, напуснали еБългария поради една или друга причина. Тук трябва да добавя и за еРадев
партиен президент на най-голямата партия в страната, както и уверенията си, че целия кабинет е готов да работим с него, в името на бъдещото ни общо благо.
Опитваме се да постигнем диалог със всеки играч, като за целта е отворен канал в Дискорд, представян от Куката. Желанието ни е играчите свободно да поставят мнения по повод управлението на естраната и по принцип за всичко от което се интересуват.   
За турнира Война на нациите се проведе референдум, с много слабо участие, на които се взе решение да не участваме в него, а да пазим бонусите. Проведения референдум е също така и показател на активността на социалното ни общество по повод вземане на важно решение.
Също така искам да добавя, че разполагаме с известен държавен запас от оръжия, пари и злато, изключвайки наличното в хазната, като целта ще ни е да увеличим запасното оръжие, за да можем при по сериозни битки да разполагаме с него.
 И последно да добавя че премиерската позиция е празна, тъй като човека към когото отправих призив не прие позицията. Все още съм на същото мнение за този пост, въпреки, че турнира ограничава смяната на гражданствата за известен период от време.
Призовавам да не се обиждаме и разединяваме енацията ни по много елементарен начин, като по този начин  отслабваме позициите си на международната сцена.   

Благодаря Ви, за отделеното време!          

Support

MorskatakukataBoikoffInarius RebornNaderImm0rtalmerkajlomerkajlomerkajlomerkajlomerkajloArminXIIWansonSSSwordIppolythGadorraGadorraGadorraGadorraGadorrainaroniinaroniinaroniinaroniinaroniinaroniinaroniinaroniinaroniinaroniIzgariashtataIzgariashtataIzgariashtataIzgariashtataIzgariashtataIzgariashtataIzgariashtataIzgariashtataIzgariashtataIzgariashtataNight wishNight wishNight wishNight wishNight wishNight wishNight wishNight wishNight wishNight wishMorskataMorskataMorskataMorskataMorskataMorskataMorskataMorskataMorskataMorskata

Comments (5)

Няма значение кой е президент, по важно е да се разбираме и еБългария да се развива. О7
Няма значение кой е президент, по важно е да се разбираме и еБългария да се развива. О7
Абе, куца ми нещо. По добре 1 или 2 на 100% от 4 х80. Ако имаме 100 ще ме привлечеш да работя поне част от фирмите си в БГ. При 4х80 губиш големите производители. Това все пак си е мое мнение не калесвам никого. Айде дано да има разбирателство на останалите 10-15 Българи.
няма ягоди в кюпа съм Smile
Успех