Страначки Систем еСрбије

16 - Published in Serbia - Political debates and analysis - 4 years ago

http://i.imgur.com/U0tPiJf.jpg


Прошло је 59 дана од уништења света какав смо познавали. Људи су се одлучили на Револуцију и нови почетак. Скинули смо јармове и потражили бољи живот, у нашем новом свету тренутно има 15 677 становника од тога у еСрбији има 1 356. Полако су се формирале Војне Јединице а затим и политичке странке. Државне границе су нам остале исте, али у сталном потрагом за ресурсима оне се мењају. Били смо избрисани али смо се повратили, тако ти је то у Револуцији. Понекад хлеба нема ни за лек, спомињу се хелихоптери а неки од нас не знају ни пиштољи где су им. У сталном смо потрагом за златом, док у сламарици немамо више девиза. еДинар скаче, пада, расте неки кажи биће боље. Јер ово је тек почетак. Почетак Револуције!!! 

Успео сам да пронађем перо и по који папир па сам решио да кренем овом нашом еСрбијом и пронађем новоформиране странке и запитам каква нас будућност чека! У тој мојој потрази наишао сам на представнике странака; Stranka za Spas Srbije и phantom986 са којим сам разговарао, Srpska radikalna stranka коју ми је представио Simeon и mule представник Stranka Srpskih Senki 
који ми је муњевито све објаснио.

http://i.imgur.com/lijwo8O.jpg

 59 дана у Новом Свету, како видите политичку ситуацију у еСрбији?

phantom986
-  Политичка ситуација као и у свакој другој игри, мало нас је ал смо говна, иначе се не би петљао у политику ал будући да је станје било онакво какво јест одлучио сам да се умјешам, и много пута до сад сам се покајао, следеће ПП изборе ћу препустити странку играчу који је вољан да се цима ја немам ни живаца ни времена, ЦП кандидат је изабран и сад је на њему да нађе људе за владу, иако има проблеме јер нико неће да помогне, ал су вољни да паметују и прозивају по новинским чланцима, овим путем желим да позовем све заинтересоване и активне србе да се јаве играчу КрстаВБ и договоре са њим сарадњу у следећем мандату. 

Simeon
У почетку било је неких грешака у конгресу и спољној политици,  да ли је то настало , због неискуства неких играча у конгресу или до фрке која је настала у почетку , ја не знам , мислим да је обоје ... Али полако све долази на своје мјесто и за сада постоји јединство осим пар појединаца ! Српски Радикали ће само ојачати политичку сцену !!!

mule
 Политичка ситуација у Србији је задовољавајућа и најбитније сложни смо има ту екипа људи која се цима око свега и која је узела проблеме у своје руке и то је фино, на изборима само један кандидат не може боља ситуација. Фино је што је тако и што нема оних глупих препирки, ко, шта, како и зашто. Можда изгледа нестабилно мало али није и ваљда ће овај предсједник издржати до краја мандата, и ваљда ће Србија опстати до краја мандата то је такође битно.


http://i.imgur.com/lijwo8O.jpg

Како би сте представили вашу странку грађанима еСрбије?

phantom986 - 
Сам назив странке каже, странка је основана дан пред срошле ЦП изборе пошто су неки (да не именујем сад) добили странку на поклон и одлучили да за*ебу ствари и успјели су, ал прича вам је позната... Ова странка како сам назив каже је направљена да би Србију спасила у тим тренутцима.

Simeon - 
Само Радикално, Инат и Част !!!

mule - 
Ми смо оформили странку у почетку чисто да се направи мало баланса да не буде само једна странка и да не будемо сви у њој. Странка је отворена за све оне које желе да активно играју, мало нас је ал нас има. Сарађујемо с властима, хвала Богу, ту смо заједно са њима боримо се и тако гурамо. Увијек смо за фин, леп, људски договор с другарима. Друга смо странка по бројности али отпадне тог доста на неактивност.


http://i.imgur.com/lijwo8O.jpg

У каквој ситуацији се налази еСрбија данас, по вашем мишљењу?

phantom986 - 
Данас Србија се налази на првом мјесту у свету по штети коју прави у биткама, немамо ресурсе ал и то ће да се промени у скоријој будућности, мислим да смо прошли кроз тешку ситуацију у ова непуна 2 месеца ал само сад на правом путу да постанемо светса сила број један.

Simeon - 
Србија се налази у веома тешком положају ,окружени смо непријатељима, против нас су Хрватска,Босна, Албанија, Румунија, Грчка буквално смо окружени ако започнемо рат , морамо очекивати да се боримо на три-четири фронта, а морамо ратовати , то је циљ игре ! Наши непријатељи су то фино урадили , јел се боје силе Србије , знају да је Србија Велика и непобједива ако имамо само један фронт , може и два ! Али не знају шта је Српски Инат , али сазнаће ускоро !!!

mule - 
По нашем тј мом мишљењу Србија је добро поткована сада, били смо добро потковани и кад су нас напали ал ето десило се шта се десило знају да је било фактора среће сад се мало и нас Срба више скупило, пуца се што би народ стари рекао синхронизовано. Што се тиче савеза зна се да се увијек базира на интересима а нама је у интересу јака Србија тако да оно коме не сметамо јаки добар је за сарадњу у сваком случају, они којима сметамо би гарант да нам наметну неки вјештачки савез који гарант не би поживио. А што се мене тиче. Србија до Токија, преко Милвокија !! 


http://i.imgur.com/lijwo8O.jpg

Шта грађани еСрбије могу очекивати у будућности од ваше странке?

phantom986 - Стварно не могу да вам кажем шта ће да раде наредни ПП ал моје очекивање је да ћемо као и до сада радити само у најбољем интересу Србије и њених грађана...

Simeon - 
Српски Радикали ће сарађивати са свим поштеним људима , који желе да раде за добро Србије. Али ако видимо да неко муља нешто за своју личну корист , обавјестићемо јавност о томе и предузети све што је у нашој моћи да га се решимо! За сада смо заокупљени форирањем ЦОУ ( Централне Отаџбинске Управе) као главним тјелом странке, и усмјерени смо на конгресне изборе! Али мислим да ћемо ускоро Србији преставити свога кандидата за предсједника државе, можда на следећим изборима!

mule - 
Будуност можда искристалише ко је ко и шта хоће, док се не успостави равнотежа и доминација Србије на војном, економском, политичком, интергалактичком, умјетничком и фудбалском пољу наша странка не гледа у другим смјеровима. Најбитније да смо сложни у странци, па у држави, па у савезу и све ће ићи куда треба :)


http://i.imgur.com/lijwo8O.jpg

И тако лутајући са мојим пером широм еСрбије упознах дивне људе. Неки су пуни оптимизма у Новом Свету, неки па и нису. Срећан сам што сам успео пронаћи неколико представника наше политичке заједнице, трагам још увек за двема странкама кажу велика је еСрбија проначићеш их. Надам се да вам се допала ова моја мала представа Страначког Система еСрбије !!! 


http://i.imgur.com/ImRIoHI.jpg

Support

Seki333

Comments (16)

o7
o7 Smile
v11
ol
Ako te zanima za ubuduce ovo kretanje rsd-a i odnos golda i rsd-a, slobodno mi se obrati, jer kapiram da zauzimam najveci procenat ponude novca na srpskom trzistu Smile
vote sub od pre, hvala na promociji Laugh
V+S
V+S o7
о/
Свака част
ako baš budete inzistirala, dođem vam ja preuzeti vlast na jedno tjedan-dva. i sve sredim bez frke!
Браво за чланак о7
Живела Велика Србија! о7
marlock preuzmi malo moga Laugh
Nije lose, nije lose. Samo napred. o/
v