Andrew a gerinctelen

11 - Published in Hungary - Financial analysis - 5 years ago

Mindenkinek ajánlom ezt a tanulságos történetet.

Úgy kezdődött minden hogy összeálltunk 4-en heliket gyártani hogy legyen pénzünk, én vagyok az értékesítő, de nem ez a lényeg.

A lényeg a következő:
Beszéltem Andrew nevezetű magyar játékossal, (üzleteltünk).
Megegyeztünk egy árban. Én nem küldök előre senkinek semmit de a szavamat azt mindig megtartom.
Este megbeszéltük hogy mennyi az annyi, és vártam. Másfél óráig vártam rá hogy legyen valami, aztán elfáradtam és elmentem aludni.
Reggel láttam hogy megjött az arany és 3 üzenet mellé hogy küldte.
Első dolgom volt hogy a megállapodás rám eső részét teljesítsem, vagyis küldjem a heliket, ezt meg is tettem.
Később jött egy üzenet hogy túl késő, cseréljük vissza. Mondom ilyen nincs, de eddigre megjöttek a helik is, ezeket rögtön vissza is küldtem.
Ezek után adminokkal és bannolással fenyegetett.

Nézzétek végig (úgy egyszerűbb elképzelni):
http://kepfeltoltes.hu/160308/N_vtelen4_www.kepfeltoltes.hu_.jpghttp://kepfeltoltes.hu/160308/N_vtelen3_www.kepfeltoltes.hu_.jpghttp://kepfeltoltes.hu/160308/N_vtelen2_www.kepfeltoltes.hu_.jpghttp://kepfeltoltes.hu/160308/1126712875N_vtelen1_www.kepfeltoltes.hu_.jpghttp://kepfeltoltes.hu/160308/615666069N_vtelen_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Ezek után megkérdezte hogy: na?
Beszélgettem egy adminnal aki rám parancsolt hogy adjam vissza naki az aranyat.
Én úgy gondolom, nincs olyan hogy későn küldtem. ez nem egy szabály mindenki a saját felelősségére használja ezt a lehetőséget a kereskedelemben, és én így is tartottam a szavamat.
Kövezzetek, de ez az én véleményem.

Support

Comments (11)

Too bad that the administration supports the black market.
Szeretném megjegyezni, hogy nekem naton pontosan küldte a tankot mikor vettem tőle, szerintem megbízható. Andrew is pontosan küldte mindig, mikor tőle vettem. Tőle is bármikor bátran vennék. Mindkettőjüktől. Szerintem abszolút elnézhető a bealvás, velem is fordult már elő ilyen, ugyanez lett belőle, egy külföldivel jártam így, ő is megharagudott. Nem volt szándékos részemről, és biztos vagyok benne hogy naton részéről se, miért is akart volna bajt a fejére. Jó lenne ha békülnétek idővel, mindkettőtökre szüksége van az országnak.
Laugh ez már tetszik az uccsóo két cikk alatt-felett veszekedés. Olyan nyugi volt! Már várom mikor alakul egy harmadik párt xD
ez szorosan kapcsolódik a heli bug-hoz ? valaki írja már meg az igaz történetet .
Nem kapcsolódik a heli bughoz, de andrew amilyen szinten fossa magából a heliket könnyen elhiszem, hogy van Q1 heli gyára.
English please. I subed you
Az lényegtelen, hogy a pénzutalás után még bő fél órát online voltál.. o/ Am votoltalak.. Smile
Gondolom a játék késleltetve jelzi. Miért nem lehet megérteni hogy bealudtam? De teljesen logikátlanul magyarázol. Nekem mégis mi hasznom lett volna abból hogy később utalom??????
Az amúgy tök korrekt, hogy az éles horvát csata mellett BH-zik a felkelésnél... a szlovák oldalon.
Úgy néz ki nem szereti a magyarokat. Akkor miért nem a horvátoknál játszik? Laugh
Ejnye-bejnye!