Oktatásügyi Közlöny

2 - Published in Hungary - First steps in eRevollution - 4 years ago

http://i.imgur.com/6Ll5Brz.jpg


Oktatásügyi Közlöny


Üdvözlök mindenkit!


Cikkíró pályázatot hirdetünk! Bármelyik eMagyar állampolgár nevezhet, magyar nyelvű cikkel. Egy cikket egy témában lehet pályázni, jelenleg a cikk alatti hozzászólásban. Jelentkezési határidő: 2016 március 20 20:00 (RL idő szerint). A következő témák kerültek meghatározásra:


- Fegyverhasználat és gazdasági vonatkozásai
- A házak előnyei/hátrányai? Számolgatások ez ügyben
- Kezdők lehetőségei
- Babyboom, avagy az ország létszámának gyarapodása
- Egy szabadon választott téma, ami segít a kezdő játékosoknak


A cikkek elbírálását a kormány tagjai és ötletgazdaként Jaca fogják végezni. A zsűrizés egy formanyomtatványon keresztül fog történni, a kapcsolódó dokumentumot csak olvasható formában előre közzé tesszük majd. Pontozásos rendszer lesz, ahol figyelembe vesszük majd a cikkek formavilágát, nyelvezetét és a téma kidolgozottságát is. Értelem szerűen a zsűri tagjai nem indulhatnak a pályázaton.


http://i.imgur.com/lreAJvZ.pngA pályázat díjazása

1. helyezett: 10 arany
2. helyezett: 5 arany
3. helyezett: 200 forint
4. helyezett: 500 energiahttp://i.imgur.com/lreAJvZ.pngTovábbá egy rövid felsorolás a jelenleg futó lehetőségekről, melyekkel a fejlődéseteket szeretnénk segíteni:

- Edzőterem fejlesztési támogatás 5 arany

- Cégalapítási kölcsön 10 arany 10% kamatra

- Március 12-13-án (most hétvégén) 25% kedvezmény a cégfejlesztésekre, melyhez további állami támogatás kérhető

- Állami aranyfelvásárlás, a rendelkezésre álló pénzösszeg erejéighttp://i.imgur.com/lreAJvZ.pngIratkozzatok fel a kormánytagok újságaira, hogy időben értesülhessetek a friss információkról és lehetőségekről!Röviden ennyi, minden kérdésre nagyon szívesen válaszolunk!
Szefes
Elnök
http://oi68. pic.com/25qyd0p.jpg
2016.03.07

Support

MrWaReZzBuzitorokok28

Comments (2)

Na akkor kezdődik az ami E repen ment: note1:"Bármelyik eMagyar állampolgár nevezhet, magyar nyelvű cikkel. " note2: Végülis jaca tud gazdasági vonatkozású cikkeket elemezni, ma is szépen levonta a következtetést, hogy a cégalapítás egyértelműen jobb mint pl harcolni, csak kihagyta a számításból a piac telítődését...
Valakinek a simcity, valakinek a bf4.