Esemény(horizont)

3 - Published in Hungary - Battle orders - 1 year ago

Sziasztok!

Szóval az event alatt, amikor mi támadunk szövetségest vagy Pacifica tagot, akkor azt mindig nyerni kell!
Ha másképp lesz, azt jelzem aznap!
Szintén az event alatt, ha minket támad szövetséges vagy Pacifica tag, akkor azt mindig bukni kell!
Ha másképp lesz, azt szintén jelzem.

Értelemszerűen a védekező csatákba ne üssetek semmit, illetve a támadókba se kell sokat. Épp 100%-os vagy max. 1-2 mrd-vel magasabb fal elég.

Minden nap jelezni fogom a fontos csatákat is, a maiakat már kiírtam falra, kicsit tekerjetek lefelé :)
Bár a mai két fontos csatánkat sejti/tudja az ellenfél is/semmi meglepő nincs benne, hogy azok a fontosak, így kiírom ide is:
Wyoming és Little Poland
Ha vki vmiért ellenséges területen van, az rossz helyre fog ütni! Akkor ütsz Iránért, illetve az USA-ért, ha piros gombbal ütsz!

Ha olyan fontos csata lesz, amit nem szeretnénk, hogy tudjon az ellenség (mert nem egyértelmű, és emiatt élhetünk a meglepetés erejével), akkor azt majd vhogy jelzem, hogy az is tudjon róla, aki nem a Huszároknál van.

Valamint ez így jó pár csata, magyar csaták event miatt, illetve a napi fontos csaták. Találjatok ezek közül szimpatikusat :)
Futnak egyéb csaták is, pl. ír-francia és társaik, szintén event miatt, ezeket kerüljétek, ha mégis kell majd vmelyikbe ütni, azt szintén jelezni fogom!

Végére:
Sajnos ismét itt hagyott minket egy játszópajtásunk, szerencsére jelezte felém ezt a szándékát, így 90 napig a szittere vagyok, utána meg majd lesz vmi...
Ha valaki hasonlón gondolkozik, az szintén jelezze, ne hagyjunk veszni évekig ápolgatott accountokat!

Support

Gottfried BouillonGottfried BouillonGottfried Bouillonpraetorianus74praetorianus74praetorianus74Vadgesztenye11304HonfoglaloNightwatcherHUNVogelkiller

Comments (3)

A játékos társat sajnálom....(az accot közölhetnéd,ha nem titkos) A munkádat a közösségért pedig nagyon köszönöm mindenki nevében! Smile
Hiánypótló
Gottfried Bouillon: pm-ben mindenkinek elmondom, aki kíváncsi rá, de ide inkább nem írom ki.