Kommunikációs Közlöny

9 - Published in Hungary - Warfare analysis - 4 years ago

http://i.imgur.com/6Ll5Brz.jpg


Kommunikációs Közlöny


Üdvözlök mindenkit!


Egy gyors áttekintés a február hónapról és a márciusi tervezetről.
Február hónap során a kormány tagsága egy fővel bővült. A megnövekedett munka miatt egy fő titkári állás került kialakítására, melyet Deadalus végez. Munkája nagy segítség a kormánynak a napi általános teendők során, ez úton is köszönjük mindennapi tevékenységét!


A kormány tagságában március hónapra kis változás történt. Egy fő RL okok miatt nem tudja beosztását 100%-ban ellátni, ezért a továbbiakban csak helyettesként végzi az eddig megkezdett tevékenységét. A kormánylista a következő lett:

Szefes Elnök
Borghese28 Miniszterelnök
Sztrovacsek Hadügyminiszter
MrWaReZz Külügyminiszter
Katrina55 Kormányzó és Gazdasági Miniszter
Borghese28 Oktatásügyi és Szociális miniszter
Juszuf ibn Juszuf Oktatásügyi és Szociális miniszter helyettes
Deadalus Titkárhttp://i.imgur.com/lreAJvZ.pngA gazdasági helyzetünkről és a várható új aranyfelvásárlásról Katrina55 Kormányzó és GM ad ki hamarosan egy havi jelentést, ez sajnos RL betegség miatt csúszik. Kérem mindenki megértését! Alapvetően a kincstár pozitív mérleget mutat, reméljük ebben a hónapban is hasonló eredmények várhatóak.


http://i.imgur.com/lreAJvZ.pngFebruárban egy gyors, ámde rendkívül erős háború során kellett megvédenünk Magyarországot a horvát támadás ellenében. Sikeresen vettük az akadályt, szövetségeseink támogatásával! Ezúton is köszönöm mindenkinek a harcok során nyújtott kiemelkedő teljesítményét és a szövetségeseinknek is a támogatást! A harcokról, melyben az addigi rekord sebzés került be a csatákba, több cikkben emlékezett meg Kuruc2: The Battle with 200 million DMGs, The Battle with 100 million DMGs, továbbá MrWaReZz részéről készült egy hivatalos Voice of eHungary Honourable Allies kiadvány.

A gyors harcok után egy 10 napos edzőháború vette kezdetét, mely a tegnapi nap során véget ért. Esetleges folytatásról vagy más hasonló lehetőségekről hamarosan egyeztetünk majd az érintettekkel.


http://i.imgur.com/lreAJvZ.pngFebruár hónapban az Oktatásügyi és Szociális miniszter elindította az ÉVA (Éhezők Viadala Alapítvány) néven futó programját melyre várunk jelentkezőket mind a felajánlások tekintetében, mind pedig a támogatásra szorulók részéről:
ÉVA eredmények és szociális kajaosztás, emellett elkezdtük az edzőtermek fejlesztésének támogatását: Edzőtámogatás. Jelenleg ezeket a programokat helyettesként folytatja Juszuf ibn Juszuf


Kórházépítési munkálataink lassan, de biztosan haladnak. Itt bevezetjük az állami támogatást. Az itt dolgozók munkabére kerül kifizetésre 15 forintos díjazás formájában, természetesen visszamenőlegesen.


http://i.imgur.com/Aw6h5LW.pngA hónap vége felé kaptunk javaslatokat Jaca részéről támogatási rendszerek bővítésével kapcsolatban a következő cikkben: Ötletelés a támogatásokkal kapcsolatban. Ezúton is köszönjük az érdemi javaslatokat! A felvetett ötletek közül hamarosan megvalósításra kerül a Gazdaságélénkítő hitel és pályázatokat is hirdetünk. Várjuk a további javaslatokat is természetesen.


http://i.imgur.com/lreAJvZ.pngRöviden ennyi, minden kérdésre nagyon szívesen válaszolunk!
Szefes
Elnök
http://oi68. pic.com/25qyd0p.jpg
2016.03.06

Support

Kuruc2MrWaReZzBuzitorokok28

Comments (9)

o7
Hajrá!
nekem az lenne a kérésem hogy néhány szóban írjátok már le hogy a másik század prominensei hogy bírnak ekkora sebzéseket bevinni nap mint nap . a mi mu-nk is bejárná ezt az utat az ország erősödése -fejlődése érdekében . köszi o7
q4 edző, ha elég erőd van q1 helit kapsz annyiért, hogy vissza jöjjön az ára TP-ből. Ezenkívül:http://www.erevollution.com/en/special-items
tudtok valaki megbízható seftest ? Laugh
ill. 5 goldért mennyi helit tudok venni ? mi a jó ár ?
Andrew, és naton Smile all fülön alakul az árfolyam. 100heli olyan 6-6,5 gold között alakul. Ez két teljes töltésre elég ugye. Ez nem tudom neked mekkora sebzés, de kitudod számolni Smile
köszi o7
o7