Basics

Published in Serbia - Social interactions and entertainment - 05 Mar 2016 01:33 - 3

Pozivaju se svi vojno sposobni muskarci starosne dobi izmedju 15 i 55 da se jave inostranom vojnom odseku u Kanadi, Jukon.- Zasto bas Kanada?Zato sto je Kanada nasa kolonija. Mi cinimo vecinsko stanovnistvo. Mi uredjujemo drzavu. Mi dizemo ekonomiju. Mi dizemo plate. Mi spustamo cene hleba i oruzja. Mi dopunjujemo zalihe hrane i oruzja. Mi dajemo ratne dnevnice. Mi dajemo hranu i oruzje za rat. Mi dajemo finansijsku pomoc slabima i onima sa velikim ambicijama. Mi sve radimo samo da nam bude bolje nego sto nam je bilo u maticnoj drzavi.

Kao sto vidite gore se cesto pominje MI. Razlog je vrlo jednostavan. Pored proste politike sa malo politicara koji su istovremeno i radnici, ratnici, saveznici, savetnici i tako dalje, tu su i resursi koje crpemo iz teritorije. Posle dugih pregovora sa Irskom dogovoren je mirovni porazum u kome Kanada dobija (za sada) 7 do 9 teritorija na zapadnoj obali i biva odsecena od Francuske. Tako da ce do kraja mandata sadasnjeg preCednik nasa drzava postati dosta bitan Faktor u Severnoj Americi.

U koliko zelite da nam se pridruzite obratite se licno meni, ili bilo kome ko nosi avatar 'Canadian Special Forces'.Sa postovanjem


MarkanSrb

Support

Comments (3)

o7
Србија до Торонта !!!
Rusija do Jupitera!!