Army of Tangra

Published in Bulgaria - Political debates and analysis - 04 Mar 2016 04:07 - 4

Здравейте читатели,

Днес ще си позволя малко да се вживея в ролята на медиен магнат (все пак имам 7 медала от тая работа), и да отразя по надявам се интересен начин първата в игровата ни история реална президентска надпревара (такава, в която реално ще има истински избори) - тази между Sturmmann Batbaianov и AtilaBG.

Вчера около 17:00 изпратих и до двамата кандидати напълно идентичен въпросник, с цел импровизирано интервю, което естествено, да публикувам в сегашната си статия. Може би наистина времето за отговори дойде малко кратко (около 1 ден), но все пак, от първи път никой не е идеално добър :D .

За съжаление, единия кандидат - Sturmmann Batbaianov - не отговори на изпратения въпросник, и след негово съобщение изрично
се упомена, че няма да успее да го направи. С цел да няма спекулации от рода интервю само от единия, ще си позволя чрез скрийншот да покажа отговора му - http://prntscr.com/ab1xl3 .

Тъй като другия участник изпрати отговори на съответния въпросник, няма как да не уважава вниманието и труда му, затова ще публикувам съответно и отговорите му :

1. Ако желаеш, разкажи ни малко за себе си, ако искаш разбира се да споделиш подобна информация с останалите ни играчи.
AtilaBG : Казвам се Илиян , на 24 години съм , Студент съм в Пловдив и в свободното си време играя игри , като тази :)

2. Знаем, че България е в доста неизгодна и трудна ситуация, какво според теб бе повода да стигнем до тук?
AtilaBG : Повода да стигнем до тук , просто в другия съюз имаше повече донатори от колкото при нас и то главно един ... Населението ни е малко и слабо , Турците имат повече население от нас и повече активни играчи . Нашето население ако някой го е разглеждал ,ще забележи ,че доста са бан или са спряли на около 150 сила и всичко това доведе то този резултат.

3. Като кандидат за Президент, какви планове имаш за да се подобри ситуацията на страната ни?
AtilaBG : Плановете са ми , да си върнем регионите по един или друг начин и увеличаване на населението. Има и още няколко неща , но тях ще ги запазя за след време.

4. В последната една седмица изникнаха няколко нови формации - и като военни групи, и като партии, какво е мнението ти за това?
AtilaBG : Нямам нищо против , даже съм за да има повече отряди и партии , стига те да са пълни с активни играчи

5. Къде според теб са силните и слабите страни на общността ни в момента?
AtilaBG : Силни страни не виждам да имаме , слабите са доста :
Като започнем от това ,че повечето играчи са тук , не знам и аз с каква цел .. НО не работим колективно , което е доста лошо ... Постоянно се
оплакват от едно или друго , все другите са им виновни и т.н. Това е отборна игра и ние отборно трябва да я играем ... Всички заедно

6. България за жалост страда от ниска раждаемост, имаш ли планове, и ако да - какви, за да се активизира играта и да се привличат повече хора?
AtilaBG : Решението е всеки един от нас да си хване рефералния линк и да почне да кани нови играчи , след като се регистрират , всеки да си се грижи за тях с насоки и помощ , а колкото до провизии за новите , колкото може , ще им се помага

7. А планове как да задържим тези, които вече играят?
AtilaBG : Един човек ,ако е решил да се откаже да играе , няма как да го върнеш , всичко е въпрос на характер , на едни им пука повече на други не чак толкова . Всички бяхме свидетели как Първия ни президент се отказа от играта , беше надъхано момчето и веднага след като ни заличиха , се отказа , Всичко е до човек , има хора който играят докато бием , други играят въпреки всички и всичко .... Всичко е много относително

8. Как виждаш състава и работата на евентуалния ти бъдещ кабинет, и какви цели би поставил пред себе си в 30те дни на президентския мандат?
AtilaBG : Състава не съм го мислил , защото сме много слабо активни , колкото до целите , мисля ,че по на горе съм ги споменал

9. Малко провокативен, но убеден съм, интересен за читателите въпрос - какби оценил опонента си за президентския пост на идващите избори?
AtilaBG : Да кажем ,че ми се щеше да е по активен в играта

10. Като за финал - тъй като въпросника бе изпратен на 3ти Март, една от най-значимите дати за България като цяло, какво е твоето пожелание към читателите ни?
AtilaBG : Да са живи и здрави всички , да обичат родината си !!! А колкото до играта , всички сме тук по собствено желание , никой не е дошъл да играе на сила ,щом сме тук и играем , нека поне го правим отборно и да развиваме страната си ... Ако само един се труди, а другите ,чакат на готово нищо няма да постигнем . Една страна е силна тогава когато има голям брой население и в играта и в РЖ е така .. И преди съм го казвал, ако сме 50 човека активни и всеки ден каним по 1 човек в играта и този човек и той покани по 1, за една седмица ще станем сила !!!


Надявам се статията да е била интересна.
Ще е банално да го кажа, но бих оценил всеки абонат, вот за статията и
шаут по съобщенията на вече достата военни отряди и партии :D .
Благодаря за отделеното внимание на драгите читатели, и не на последно място, разбира се, на участниците в интервютата!

Support

Proudbg

Comments (4)

Интересно направено, добре ще е пресата генерално да живне, поздравления Smile
Щурмана на празна хазна не си дава много зор Smile
Точни въпроси,и точни отговори,поздравления и от менSmile
25 лева от мен, струва си да дадеш когато в една игра намериш нещо различно от няколко поредица бутони.