Eszmecsere

MrWaReZz - Newspaper from Hungary -

Published in Hungary - Warfare analysis - 01 Mar 2016 08:32 - 7

http://s17.postimg.org/cvvoojzdb/Eagle.jpg
mottó: Big things have small beginnings..


Kedves eVilág polgárai,


Örömmel értesítelek titeket, hogy hiába Japán és a többi ország ügyeskedéseinek, mi még mindig itt vagyunk! És szét rúgjuk a seggüket!

Ma több témát szeretnénk nektek kifejteni:
1.Változások a szövetség főhadiszállásán
2.A második Világháború kezdete
                                       http://i64.pic.com/2nqhcu8.png
Változások a szövetség főhadiszállásán

A pár nappal ezelőtti, utolsó szövetségi megbeszélésünk során fontosnak tartottuk új emberek bevezetését a vezetőségbe ezzel is növelve a működtetés sikerességét. A Secretary of Foreign Affairs (szerk.: Külügyminiszteri titkár) lemondásával és egy új személy megválasztásával minőségi cserét hajtottunk végre. Figyelembe véve ezt az ügyet és a tényt, hogy fontos figyelnünk a csaták prioritására, így szeretnénk bemutatni a jelenlegi vezetőséget:

Supreme Commander -
 DarkWish
Vice Supreme Commander - Abraham Lincoln
Secretary of Foreign Affairs - MrSharp1219
Military Commander - JetonGrenMan
Vice Military Commander - a herceg
Public Relations Officer - Inept Punisher

A szövetség felépítése:
Core Members: Greece - Croatia - Turkey
Full members: BiH - Albania - Poland - Georgia - Italy - USA - Brazil - France - Lithuania - Venezuela
Pro - Members: Ireland - Estonia - Latvia - Sweden - Romania - Portugal


http://i64.pic.com/2nqhcu8.png

A második Világháború kezdete

http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2014/01/22/article-2544134-1AE0EB5400000578-348_634x395.jpg
EAGLE főhadiszállás.Ahhoz, hogy megértsétek, hogy hogyan is indult ez a háború, ahhoz pontosan meg kell ismernetek, hogy mi történt az idők folyamán. Amikor a játék elindult két külön szövetség alakult: Az EAGLE és a NEXUS. 

Az EAGLE eltörölte Szerbiát és folyamatosan próbálta elnyomni, de nem ez miatt kezdődött a háború. deleted Serbia once and kept banging there but that was not the main reason why this war begun. Ez az dolog csak egy ürügy volt a Japán elnöknek arra, hogy a 'játékban nincs egyensúly' és hasonló okfejtések mellett az egész szövetségünket náciknak titulálja, de ez még mindig nem az igazi ok.

Ennek a háborúnak az oka a Lengyel és Ukrán konfliktus volt. Azzal kezdődött, hogy pár ukrán játékos úgy döntött, hogy a szövetségesük, a lengyelek ellen fognak harcolni azért, hogy több BH-ra tegyenek szert. Többször próbáltuk diplomatikus úton megoldani ezt az ügyed, de érdemben soha nem válaszolt Ukrajna mindaddig amíg a Lengyelország Főellenségnek nem jelölte őket. Természetesen ezen felháborodott Ukrajna és kezdeményezte, hogy a Lengyeleket rúgják ki a szövetségből és egyúttal ultimátumot is adott nekünk: "Vagy a Lengyelek mennek vagy mi szállunk ki".

Egy szavazás után, az EAGLE tagok úgy döntöttek, hogy Lengyelország marad és ebben az ügyben a lengyeleknek van igazuk. Ez okozta azt, hogy Ukrajna kilépett a szövetségből és egy ideig egyedül harcolt.

Mióta Ukrajna kiszállt, azóta számos ország próbálta meg egy ellenséges szövetséget létrehozni az EAGLE-el szemben vagy különböző manipulációkkal próbálták épp megdönteni a szövetségünket. A legtöbb ország Európában el volt foglalva, hogy harcoljanak Szerbia, Macedónia és Bulgária oldalán. Svédország éppen arra próbált rájönni, hogy mit tegyenek a litvánokkal miközben közös határa volt Ukrajnával, aki támadta is őket. Ezalatt Dél Amerikában is volt egy konfliktus Brazília és Argentína között, míg Észak Amerikából az USA ment le délre (Venezuela segítségével) és kisegítették Mexikót a kubai elnyomás alól. Ázsiában Japán továbbra is megtámadott minden nemzetet, hogy a saját elképzelését megvalósítsa, miszerint minden országnak lehessen egy régiója és ezáltal ne legyen folyamatos elnyomás alatt.

Miután mindent megvalósított Japán Ázsiában és más országok problémába kerültek a terjeszkedésben, ekkor úgy döntött Japán, hogy elkezdi ingerelni az USA-t. Ez nagy diplomáciai vihart kavart és itt voltak az első jelek a világháborúra. Eközben Ukrajna továbbment és ígéretéhez híven miután elhagyta az EAGLE-t megtámadta Lengyelországot.

Az Egyesült Államok mint közeli szövetségese Lengyelországnak, nem tűrte a helyzetet és háborút indított Ukrajna ellen. Eközben Svédország visszaszerezte régióit és megtámadta Ukrajnát diplomáciai okokból. Ukrajna most 3 frontos háborút vív Lengyelországgal, Svédországgal és az USA-val. 

A tegnap távoli Oroszországi győzelem után Japán, Mexikó és Dél korea úgy döntött, hogy háborút indít az USA ellen, amellyel elkezdődött az Észak Amerikai konfliktus. Úgy tartjuk, hogy a mexikói hadüzenet egy népszerűtlen és bűnös megoldás volt, mivel így elárulták azt az országot amely felszabadította a kubai elnyomás alól őket. Az EAGLE nem felejti és nem bocsátja ezt meg.

Dél Amerika már szenved a Brazil és Argentín háborútól és Ázsiában pedig a svédek és lengyelek boldogítják Ukrajnát amely kihatással van Európára is. Eruópában láthatjuk ahogyan a görögök csatáznak a macedónokkal. És, hogy hova áll Szerbia ebben a globális konfliktusban? Mi csak találgathatunk ez ügyben. Ez volt minden Uraim... 

Üdvözöllek a második Világháborúban! Reméljük, hogy ez még érdekesebb lesz mint amit már magunk mögött tudhatunk!
http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/03024/warjpg_3024896b.jpg


Az EAGLE-nek egyetlen egyszerű és tiszta üzenete van a világ számára: Csatlakozz hozzánk és egy baráti szövetséghez fogsz csatlakozni, lojális nemzetekkel, akik összedolgoznak egy közös célért. Harcolj ellenünk és szembesülni fog -nem kevesebbel mint- a TOTÁLIS MEGSEMMISÜLÉSSEL.http://i64.pic.com/2nqhcu8.png

E.A.G.L.E.'s hivatalos IRC szobája:
A barátság és testvériség nagyon fontos a szövetségi tagok polgárai között, ezért készítettünk egy IRC szobát, hogy a sebzésünket legjobban tudjuk megszervezni: #eagle.public a Rizon-on. Az E.A.G.L.E állampolgárokat szeretettel várjuk. 
HAIL EAGLE! o/

Eredeti cikk: http://www.erevollution.com/hu/article/3139
Fordította: MrWaReZz

Support

Kuruc2Szefes

Comments (7)

EAGLE összefoglaló: http://www.erevollution.com/hu/article/3147
és mi hol vagyunk ebben a történetben ? vagy bástya elvtárs már szart ér ?? LaughD
Ebben a sztoriban mi nem rúgtunk most lasztiba Laugh
Nincs kedvetek beadni ukran meg japan MPP-t?
nem a magyar a 4. zászló? Smile
Ehed, nincs kedvük elfogadni a magyar MPP-t. :/
A szemetek Surprised