Eszmecsere

MrWaReZz - Newspaper from Hungary -

Published in Hungary - First steps in eRevollution - 01 Mar 2016 06:23 - 3

Üdv polgárok, 

Szeretnénk pár újítást bejelenteni. Az első és legfontosabb a Békekötés. Néhány ország jó régóta háborúzik egymással és most már el szeretnék ásni a csatabárdot, ezután már meg tudják tenni ezt a Peace Treaty törvénnyel

http://i.imgur.com/1awLGsm.png

A törvényt benyújtó ország 20 goldot fizet és ezen felül még fizethet a másik ország számára 0 - 50 gold összegig. Ahhoz, hogy érvényes legyen a szavazás, ahhoz mindkét országban 60.01% felett kell szavaznia a kongresszusnak.
http://i.imgur.com/Du8msUb.png

Ha nem lesz elfogadva a törvény, abban az esetben a benyújtásért fizetett 20 Gold nem kerül vissza az országhoz, de a felette felajánlott összeg visszakerül az országhoz.
http://i.imgur.com/wHxspTu.png

Ha ezt a törvényt elfogadja mindkét ország, akkor abbahagyják a háborút egymással.

http://i.imgur.com/c05Crn9.png

Új változás az újságoknál. Két külön fülön találhatóak meg mostantól az újságok a főoldalon, az egyik a nemzetközi toplista és a másik pedig az adott állampolgársághoz köthető nemzeti ranglista. A cikkek 48 órán keresztül láthatóak itt , ha ennyi idő alatt nem készül el új cikk, akkor üres oldalt láthattok majd.

http://i.imgur.com/6EFYEpI.png

Következő újítás a MU sebzések megjelenítése a statisztikáknál.

http://i.imgur.com/6ZWjXXw.png

A Group Damage-re kattintva megnézhetitek a Századok ranglistáját a sebzés alapján (Akár országok szintjén, akár nemzetközi szinteken).
http://i.imgur.com/fissyKz.png


Utolsó újításunk pedig, hogy raktunk egy  időzítőt a felkelésekre. Ha egy ország indít egy felkelés és elveszti, akkor nekik 24 órát kell várniuk a következő felkelés elindításáig (az adott ország eredeti régióiban).

Köszönjük, hogy elolvastad, szép napot:

eRevollution team

Support

SzefesKuruc2

Comments (3)

Fontos frissítések: http://www.erevollution.com/hu/article/3140
voted Smile
jo volna ha berakna'k a sebbzes melle az egyseg tagszamat is