Македонија како дел од АнтиЕагле

17 - Published in Republic of Macedonia (FYROM) - Warfare analysis - 5 years ago

Кратка статија за еМакедонија во светот...

Како што објаснив во минатата статија околу Анти-Еагле коалицијата...

МАКЕДОНИЈА Е НОВА ЧЛЕНКА НА КОАЛИЦИЈАТА!
Членови : Јапонија, Украина, Србија, Мексико, Аргентина, Иран, Индонезија, Бугарија ( Иако не е целосна членка ќе останеме пријателчиња ), Канада, Куба.


Македонија потпиша неколку МПП-а со земјите од коалицијата последниве 3 дена.. - Јапонија, Украина, Србија и во тек е гласање за МПП со Аргентина!

Сега за сега Грците го одбија нашиот предлог за НАП така да се тепаме со нив до крај со помош на новата коалиција!

Се молат сите играчи да ги следат наредбите од владата и да не си зимаат на своја рака одлуки важни за еМакедонија..

До следна статија , 
Кире


https://upload.wikimedia.org/wikipedia/mk/archive/2/2f/20101202112059!%D0%A1%D0%BB%D0%BE%D0%B1%D0%BE%D0%B4%D0%B0_%D0%B8%D0%BB%D0%B8_%D1%81%D0%BC%D1%80%D1%82.jpg

Support

Comments (17)

o777
o7
o6999999
o7
o7
o7
o7
o7
O7
A koj e kire?
Pentito ingame / Kire Chat
А може да кажеш што беше понудено на грците во НАПот?
Да ни ги вратат нашите 3 територии и да седиме мирни во наредните 2 недели да не се пукаме со никој и да не пукаме против нив, негов одоговор беше дека немаме доволно респект кон него и затоа ке не биршел Laugh -- Иначе они го форсираат Повардарие бидејќи има таму над 70 работници!
o7
Koj e toj so ne go pocituvame? KyloRen?
Pentito pa ako se raboti za RW,western i eastern zs ne si prifatil ? spored mene podobo e taka 2 nedeli ne se mnogu