Game of thrones

Zarmael - Newspaper from Georgia -

Published in Serbia - Social interactions and entertainment - 22 Jan 2018 00:35 - 2

Kazu najjaca smo drzava u igri. Najjaca a ne mozemo posteno da se organizujemo i ispraznimo stekove kad je vazan udar.

Danas nas je napala i Venecuela. Drzava sa puno igraca koji peglaju kartice. Milsim da sa njima mozemo da izadjemo na kraj ako smo slozni!!!

Drzava nema dovoljno sredstava i to je valjda jasno svakom iole aktivnom igracu.

Zato vas sve pozivam i molim da se odazovete pozivu eVokasija i da sledite moj primer i donirate Gardosu https://www.erevollution.com/en/profile/1151 po 5 golda kako bi drzava mogla da organizuje udare za sve nas kada je potrebno i kako bi konacno mogli da dokazemo i na delu da smo najjaca drzava i najjaca zajednica u igri.

Cak sta vise predlazem da svaki ponedeljak bude jedna ovakva akcija i da svaki ponedeljak svi doniramo po 5 golda i time najzad i zaista postanemo najveca sila u igri.

Neka ovo bude pocetak budjenja rSrbije u ovoj igri!!!

Slogom do 1000 novih pobeda!!!

Support

Kame SenninNilsonGARDOSHThunder88Nikola od Srbije

Comments (2)

Svaka tebi cast brt za akciju. Ne znam sto se trosilo GOLDA na setanje u BUG koje nam nije bilo potrebno?!?! Neki pokusaj na HUN, nisam ispratio kako se zavrsio. Umesto da se lepo dogovorimo sa komsijama da nam daju izlaz na more i odemo u ITA. ALi ne, mi primamo ITA u savezu i ima tu jos dosta toga da se pise. Vredjanje igraca koji su pokusali nesto drugo da rade u eSRB je dovelo do toga da dnevno iz SRB ode po 1 igrac. I sta ce biti na kraju?
Meni nije jasno kako tebi zena dozvoli da trosis vreme na ovakvim igrama Smile