Prvi dan dogovor i jos po nesto

10 - Published in Serbia - Political debates and analysis - 11 days ago

Vako kucam brzo nemoj mi neko lektorise.

Plan je dogovoren. Bice udara cenim svaki dan. Reko sam da me oko slava nema, jebemliga napravcmo neku ideju pa da odradimo sto bolje.

Ako neko oce da pomogne bilo kako, ideje, predlozi, podlea, sta god, pisite na PM neprijatelj ne spava, samo spijunira i gleda.  Tu smo da se druzimo i da se prcimo. Sve obavesti bice na zidu i na zidovima jedinica. Ae zivi bili, 20 min dnevno oko ovog bolje i to nego da gledate bezobrazne filmice.

I da se izmirimo ki ljudi, pa da ga merimo jope ki ljudi. SUnce vam vase ovo je igrica, zajebancija, virtuelni pixeli. Najbitnije je da se zajebavamo i to kako trea. Ae sad u nove pobede.

Support

the_passengerthe_passengerthe_passengerthe_passengerthe_passengerthe_passengerthe_passengerthe_passengerthe_passengerNilsonNilsonNilsonNilsonNilsonNilsonNilsonNilsonNilsonNilsonNilsonNilsonNilsonNilsonNilsonNilsonNilsonNilsonNilsonNilsonNilsonNilsonNilsonNilsonNilsonNilsonNilsonNilsonNilsonNilsonNilsonNilsonNilsonNilsonNilsonNilsonNilsonNilsonNilsonNilsonNilsonNilsonNilsonNilsonNilsonNilsonNilsonNilsonNilsonNilsonNilsonNilsonNilsonNilsonNilsonNilsonNilsonNilsonNilsonNilsonNilsonNilsonNilsonNilsonNilsonNilsonNilsonNilsonNilsonNilsonNilsonNilsonNilsonNilsonNilsonNilsonNilsonNilsonNilsonNilsonNilsonNilsonNilsonNilsonNilsonNilsonNilsonNilsonNilsonNilsonNilsonNilsonNilsonNilsonNilsonNilsonNilsonNilsonNilsonNilsonNilsonNilsonNilsonNilsonNilsonNilsonNilsonNilsonNilsonNilsonNilsonNilsonNilsonNilsonNilsonNilsonNilsonNilsonNilsonNilsonNilsonNilsonNilsonNilsonNilsonNilsonNilsonNilsonNilsonNilsonNilsonNilsonNilsonNilsonNilsonNilsonNilsonNilsonNilsonNilsonNilsonNilsonNilsonNilsonNilsonNilsonNilsonNilsonNilsonNilsonNilsonNilsonNilsonNilsonNilsonNilsonNilsonNilsonNilsonNilsonDora TonksDora TonksAlexIIAlexIIAlexIIAlexIIAlexIIAlexIIAlexIIAlexIIBlack Dragon

Comments (10)

o/
боте спрудоооо
O/
o/
vecsise priklonijo dusmanima i izdajnicima dole sprdo ::D
Nilsone brate od tebe danas 160 notifikacija. Znaci ludilo!
o7
pogrešno si pisao broj 20 ide malim slovom :P :D
Kleknuli ste umjesto Vokasina, nije vam to lijepo 😂
Spurdo legendoo Too ima da prcimo i da se grcimo :D