Admin news feb 26 magyar fordítás

1 - Published in Hungary - First steps in eRevollution - 6 years ago

Kedves polgárok,Újabb fejlesztésekkel álltunk elő:

    Az első egy nagyon fontos dolog a politikai modulban: Azok a játékosok akik politikai titulust tudhatnak magukénak (elnök, pártelnök) azok a játékosok végleges kitiltás esetén automatikusan elvesztik a kinevezésüket és egy új játékos veheti így át a helyüket. Minden munkás aki a kitiltott személynél dolgozott elveszti az állását és a kitiltott játékos piaci ajánlatai is eltünnek.Második a katonai modult értinti: Ha a Század vezetője úgy dönt, hogy elhagyja a Századot, akkor az előző vezető válik automatikusan vezetővé.
Erre a hétvégére bevezetünk egy hétvégi eseményt :
Megadjuk az esélyét, hogy még aktívabbak legyetek a harcokban, a 10 energia / 6 perc-es töltődés helyett, most 20 energia / 6 perces töltődést kaptok. Ez dupla annyi energiát jelent. 

Örömmel vesszük, ha megírjátok hozzászólásba, hogy jó ötletnek tartjátok-e ezt, mert akkor talán a jövőben is megtesszük.

Üdvözlettel,
eRevollution Team
http://www.erevollution.com/public/img/logo.png

Eredeti cikk: http://www.erevollution.com/hu/article/3013

Support

SzefesKuruc2

Comments (1)

Ennek a világon semmi értelme ha mindenkinek 20 lesz. Pont annak van értelme e.repen is hogy annak jó, akinek van, de csak azért, mert sokaknak meg nincs. Az hogy mindenkinek van, az senkinek se jó, csak még többet kell kockulni. És megint nem az ügyesség és jó kommunikáció meg csapatszellem fog diadalmaskoni, hanem azok, akik már egészségtelen mennyiséget ülnek gép elé. Ez méltó folytatása a pénzért vegyél erőt akciónak. Mikor csinálnak értelmes emberek ilyen játékot?