Új generáció

Published in Hungary - Social interactions and entertainment - 01 Oct 2017 04:52 - 21

Kedves eMagyarok!

Elsősorban jelentem Számotokra, hogy a kormány a helyén van! : )
Igyekszünk a most kialakult kautikus helyzetben minél jobban tájékozódni, illetve a megváltozott feltételekhez minél jobban alkalmazkodni, amennyiben van rá lehetőség, alakítani is azokat.

Első sorban mint láthatjátok az árfolyamok jelentősen megváltoztak, a CC ára mindenhol az egekbe szökött, ami valószínűleg a spekulánsoknak köszönhető. Nem gondolom, hogy ezzel baj lenne, végre a gazdasági modul is fellendül. Viszont lehetőségeinkhez mérten kívánjuk a magyar gazdaság változatlan fejlődését garantálni.

Ennek keretein belül a jövőben is folyamatosan kívánunk aranyból HUF-ot nyomtatni és a monetary-t az állam segítségével kézben tartani, de amennyiben valaki szeretne garantáltan HUF-hoz jutni, számukra is van megoldás. Minden nyomtatás előtt lehetőség lesz a kormány meghatározott tagjának utalni, aki az utalás ellenértékét HUF-ban, 200-as árfolyamon visszaküldi az utaló játékosnak.
Tehát Nyomtatás előtti napon utaltok goldot, amiért nyomtatunk HUF-ot, amit megkaptok.

Ezek mellett előrehaladott tárgyalásokban vagyunk a teljes kaja bónusz ügyében. Nem lesz olcsó, de a fejlesztési hullám során elég sok gold landolt az államkzában, amelyről többen lemondtatok, így a fedezet megvan a régiók tartós bérlésére. Egyelőre biztos összegekről nem tudok számotokra információt adni, de a régiók bérlésére többet nem fogunk a románok által, szarvasért fizetett 500g felénél fordítani.

Ezek mellett tudom, hogy most sokan kicsit kivagytok az adminok teszetoszasága miatt. Bevallom őszintén én is bizonytalan voltam, hogy lesz rollback, vagy sem… De úgy gondolom, hogyha a játék minősége miatt lennénk itt, akkor már nem sokan kattingatnánk végig a napi rutint sem. Úgy gondolom, hogy a közösség, ami kialakult itt az elmúlt időszakban megéri, hogy maradjunk és megnézzük, mi jön ki ebből.

Mára ennyi lett volna, amennyiben szeretnétek goldért HUF-ot, forduljatok hozzám és elindítjuk az első nyomtatást!

Amint van új infónk, jelentkezünk.

p.s.: Aki szeretné folytatni a játékot, kérem kommenteljen ehhez a cikkhez valamit!


Support

LackoaNemethVadgesztenyeGottfried BouillonPew PewTarsiBikkin BOZGOR Talan CHEATER

Comments (21)

o7
Madártej régiót nem tudnánk szerezni?
Valami!Smile
o7
o7
Smile
o7
Nem akarok maradni!!!!!!!
ok
o7
madartejet is megsozod?
thx
Mit?
sör
#nogoldnoparty
Párosodjatok. Sokasodjatok. Népesítsétek be az erevet.
Smile
talán...
Az Admin mondjon le Cheeky Demokratikusan, választott adminokat a jövőben.
Smile
Egyelőre....