Битно

Published in Republic of Macedonia (FYROM) - Warfare analysis - 24 Feb 2016 09:37 - 4

Денес победивме во битка во која ни сами не очекувавме ни противникот очекуваше дека можеби ќе има проблеми во истата. Станува збор за директната битка против грција со што сега следниот напад го имаме ние. Браво за организираноста на 10тина играчи кои од чиста мира се пуштивме на чет и успеавме да извојуваме победа. 
http://i.imgur.com/491ya8F.png

Истовремено, бугарија имаше успешно востание и се ослободи. 
http://i.imgur.com/DJwqLLG.png
Sega e mnogu bitno naredniot nash napad, nasheto vostanie I slednoto vostanie na bugarite da se tempirani vo isto vreme! Vo takov slucaj grcija bi imala tri bitki koi bi zavrsile vo isto vreme, a kako sto gledame site bitki se resavaat vo poslednite 2 minuti.  Moe e da ve zamolam da ne krevate bezveze vostanie i da probame da napravime nesto, kylo pukna od maka posle bitkava i toa mi pravi bar mene ogromno zadovolstvo. 

Support

Comments (4)

Хахахахаха Браво за нас, ПРЦ ПРЦ ПРЦ за Кило хахахаха
najbitno e da napademe / digneme rw u isto vreme so bugarite, kylo nemoze na t1 u dve istovremeni bitki da puka
tepase li ungarija deneska?
o/