Screams from the asylum

Published in Hungary - First steps in eRevollution - 24 Feb 2016 00:07 - 14

Üdv emberek!

A mai nappal megindul az edzőtámogatás. Szeretnénk ezzel is segítséget nyújtani, az edzőfejlesztés nagyon pénzigényes, A Borghese cikkére beküldött válaszok alapján egyébként q2 terem van a legtöbb játékosnak.

Heti 50 aranyas keretet tud a kormány biztosítani, ebből 5 arany jut egy embernek. Ez egy vissza nem térítendő kölcsön. Megfelelő önrész (tehát a maradék ár) megléte szükséges.
A cél az aktív játékosok segítése, játékban tartása, szeretnénk a faékeket szűrni. Ezért van néhány szigorúbb feltétel. 
Minimum 21. szint elérése. Szükség van munkáltatói igazolásra. Ez a gyakorlatban egy képernyőmentés küldését jelenti , amit a munkaadó küld a dolgozó aktivitásáról. Kérem, hogy az illetékesek ezt nekem küldjék el. 
Amennyiben ezek a feltételek teljesülnek, szükséges a cikk alján található form kitöltése, illetve az igénylő részéről egy képernyőmentés az edző jelenlegi állapotáról (szintén nekem küldve). Remélhetőleg gyors elbírálás követi mindezeket :)
A csillagok szerencsés együttállása esetén megtörténik az arany átadása, mégpedig élőben :) Az aranyat én fogom utalni. Az üzlet megkötését követően kérnék még egy képernyőmentést. 

Jelenleg ennyi lenne, Látom előre, hogy lesz, akinek ez bizalmatlannak, túlóvatoskodónak tűnik, de sajnos az állami vagyont valahogy védeni kell, hogy legközelebb is működjön ez a támogatás, vagy más akciók.

Ecce formo!

https://docs.google.com/forms/d/1n7pLdMDHEM_7sBY97FVka3DxRFv-TZwgcXT7s3bBQ5w/viewform


Üdv: Juszuf

Support

Comments (14)

Vote! Milyen időtávra lett ez tervezve? Csak mert lehet kérnék, de mire a q4 önerő összejön... Smile
Akinek csak egy ket arany hianyzik, annak tudok kolcsonadni. Ha jom hozzam dolgozni. Smile
Na akkor elkezdek gyűjtögetni az önrészre Smile
Deadalus: egyelőre nincsen időtáv. Kuruc: csak arra vigyázz, hogy ha elmennek hozzád dolgozni, ki ne rúgd őket! Smile Smile Smile
Akkor jelentkezek ha meg van a 165 gold Sad Smile Előtte még egy raktár... szóval ha meg lesz a 200 gold Sad
q4 edzőteremre fejlesztés mennyi arany?
Kh4ron: 170 arany.
1etértek a rendszerrel de nekem már mindjárt összejön a q3ra a sárga szal én inkább önerőből fejlesztem magam ,h több maradjon azoknak akiknek nagyobb sárga hiányuk van mint nekem. Hajrá MAGYAROK!
kitoltottem, munkaltatoi igazolast Juszuftol kerj kerlek.
Szóval igazoljam magamnak, hogy dolgozol? HuMaVi? Smile
chat-en dumaltam le szefes-el; nem figyeltem, hogy te irtad ala. :/
én is tudok adni kölcsön kamatmentesen, egy feltétel, hogy ne fék legyen keressen engem levélben, akit érdekel
az nem baj, hogy én mindig máshol dolgozom? gyakorlatilag 1napot, aztán átlépek ahhoz aki többet ad Smile
Nekem 25 gold kölcsönnel megvan a q3 edzőm, szóval csak arróltudnék képernyőmentést csinálni,viszont segítség lenne, ha 5 golddal kevesebbet kellene visszafizetnem a munkáltatómnak. Így elfogadható ha a képen q3-as edzőm van? (Ma lett meg, ha előbb olvasom, tudtam volna képernyőmentést csinálni, de emiatt nem bontanám vissza... )