Bosanski eList

Published in Bosnia and Herzegovina - Political debates and analysis - 19 Jul 2017 06:37 - 6

Pozdrav domovino i dragi sugrađani,

Zelim da Vam se obratim u ovo doba kada mirujemo na eRevollutionu po pitanju nasih ratova i kada je aktivnost manja, ipak nesto se korisno uradilo za nasu domovinu.
http://shrani.si/f/1O/Oe/4lnivHZS/22.png
Vojne akcije i rezultati

Kroz ovaj mjesec smo imali par akcija i vaznih bitaka za nase saveznika jer trenutno nemamo nijedan aktivan rat kao sto smo imali sa Albanijim u proslom mjesecu. Razlog sto nismo ulazili u rat je manja aktivnost nasih gradjana ali i pracenje naredbi saveza, mozda se u nastavku to i promjeni ali bit cete obavjesteni na vrijeme

Sto se tice akcija za saveznike, moramo biti realni i reci da smo u neki bitkama zakazali i da smo morali bolje reagovati i bolje se boriti za nase saveznike. Razlog je sto nismo bas imalu dobru komunikaciju u vrhu saveznog staba po pitanju naredbi ali i u vrhu drzavmog staba. U nastavku cemo ovo popraviti i bolje reagovati na savezne bitke i akcije. Ovim putem zelim Vas sviju pozvati da prisustvujete na akcijama gdje dijelimo opremu i pucami zajedno.
http://shrani.si/f/1O/Oe/4lnivHZS/22.png
Ekonomija

Eh na ovaj dio sam najponosniji u mandatu jer smo podigli nivo ekonomije na veci level. Kada sam krenuo u svoj prvi mandat, imali smo oko 3000 golda dok sada vec premasujemo cifru od 5000 i idemo vise. Ovo je bitno jer cemo moci da napravimo nove drzavme firme i moci cemo jos bolju opremu dijeliti na akcijama. Zelim da se zahvalim svim ljudima koji koriste monatary market i nas market jer tako jacamo nasu ekonomiju. Moj zadatak je da uvijek imate bama i golda na mm po pristupacnim cijenama
http://shrani.si/f/1O/Oe/4lnivHZS/22.png

To bi bilo to,  idemo dalje kroz ovaj mirniji period ali cemo nastojati aktivirati zajednicu vise. Jacamo drzavu BIH kroz ekonomiju i ocekujem da napravimo nekoliko dezavnih firmi za vrijeme popusta kao da skupimo vecu kolicinu golda za kreditiranje nasih gradjana. Molio bih vas da pratite drzavni chat kao i skype da bi bili obavjesteni za savezne akcije.


Živjela naša domovina, živjela Bosna i Hercegovina !

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/bs/a/a2/Grb-ba_XII_st._1463.gif

Vaš CP, Gazija

Support

Kame Senninsrb1n96BulajaBOSMAN

Comments (6)

cuvaj se sad kad ja stignem Cheeky
https://youtu.be/OxxwGEriiX0 Cheeky
Šta čekaš dolazi odma, znaš kad sam te zvao Laugh
o7
idemo o/
O7