Faπna

Jaca - Newspaper from Austria -

Published in Hungary - Warfare analysis - 17 Jul 2017 14:07 - 12

Sziasztok. Elérkeztünk az RW-s projekt végéhez. 20 nap alatt 20 régiót szabadítottunk fel sikeresen, ezáltal 18 magyar és 2 szlovák állampolgárságú játékos jutott RH medálhoz. Egy esetet leszámítva mindig az arra felkért játékos indított, illetve minden esetben siker koronázta az indítást (bár ennek kivitelezése nem volt mindig egyszerű). Az akció gyorsaságát pedig nagyban megkönnyítette, hogy az első hét után már osztrák területen is tudtuk forgatni a régiókat. Sajnos a BH-kat illető elképzelések (az előző kör indítója viszi a következőkben a magyar oldalon) az első köröket leszámítva nem valósultak meg, vagy azért, mert túl kevés sebzés ment a felkelő oldalra, vagy azért, mert túl sok a védőre... Az indítók sem mindig a bevitt sebzés függvényében lettek kiválasztva, az akció második felében inkább az volt a jellemző, hogy az indított, aki éppen ráért az adott időpontban.
Alapból 23-an futottunk neki a dolognak, de 3 jelentkező abszolút nem segített a felszabadításoknál, így ők törölve lettek a listáról.

Most pedig következzen egy kis statisztika:
A körönkénti, illetve játékosok szerinti sebzéseket összesítő táblázat itt tekinthető meg.
A 20 felkelés során több, mint 11 és fél milliárd sebzés érkezett az osztrák, vagy a szlovák oldalra az akcióban résztvevők részéről. Ez körökre leosztva így néz ki:

http://kephost.com/images/2017/07/17/sss.jpg

Az első köröket általánosságban a minél hamarabbi indítás érdekében ütötték a játékosok. Ezt követően egy viszonylag nyugis időszak következett, pár százezernyi sebzés elég volt a felszabadításhoz, magyar oldalra ennek a töredéke futott be. Az utolsó 3-4 felkelést pedig rosszakarók, illetve elégedetlenkedők miatt kellett megnyomni. Nekik köszönöm, hogy eszembe juttatták: kerülni kell bármilyen közösségi 'munkát' ebben a játékban. Itt szeretném megjegyezni, hogy az RW-s akciónak semmi köze nem volt az egyéb hadműveletekhez, tévhitben él az, aki szerint emiatt nem indult nagyobb hadjárat. Ennek esetén természetesen egyből befagyasztottuk volna a felszabadításokat. Anyagilag sem érte kár az országot, hiszen 3 hétig folyamatosan volt TP-s csata, egy direkt támadás indítása pedig csak 10 aranyba kerül, azaz pont fele annyi a költsége, mintha TP-s RW indult volna.

Az összesített sebzés tekintetében 6 játékost szeretnék kiemelni:
praetorianus74: 1,12 milliárd sebzés
AntPrincess: 1,09 milliárd sebzés
Deadalus: 1,02 milliárd sebzés
Tongyo: 1,01 milliárd sebzés
Nabucco: 0,88 milliárd sebzés
Tarsi: 0,87 milliárd sebzés

Ha azt nézzük, hogy ki hány felkelésben jutott be a top8-ba felkelő oldalon, akkor a legaktívabb játékosok ők voltak:
AntPrincess és Nabucco 11 alkalommal,
Deadalus 10 alkalommal,
DyingAngel és Tarsi 8 alkalommal,
Tongyo és Pew Pew pedig 7 alkalommal segítették a felszabadítást.

Ők voltak azok, akik magasan az átlag felett teljesítettek, ezúton is köszönet nekik!

Külön köszönet illeti 
HuMaVi-t, aki önzetlenül segítette a felszabadításokat több alkalommal is.


A művelet a még szabadon lévő osztrák területek elfoglalásával zárul, illetve visszavesszük Western Slovakia-t is. Dawe szabadsága miatt a hadügyminiszteri poszt ideiglenesen hozzám került, ez a napokban vissza lesz állítva, ha minden igaz.


A fejlesztések után járó 10% visszaigénylése egyelőre nem szünetel, erről itt olvashattok.

Jaca

Support

GecDawemaria augusztarockerzsolti82HuMaViAntPrincessGottfried BouillonBaby JesusTarsiPew PewLackoaNemethDeadalusFlyingCangarooRothbart

Comments (12)

Szép volt. Smile
Ebben a játékban még mindig jobban megéri közösségi tevékenységet folytatni, mint akár az e-repen, akár az e-domon.
koszi a szervezest
o7
Köszönöm szépen a szervezést. Igyekeztem itt lenni és ütni minél többször, de sajnos olasz beépülés közben járkáltam haza, meg közben esküvő szervezés sem növelte az aktivitásomat. De azért örülök, hogy tudtam viszonozni kicsit a segítséget. Smile
Köszönöm, hogy ilyen lelkiismeretesen megszervezted és végig vitted a közös ügyünket! Smile
Köszi a szervezést.
Köszönöm a szervezést!
Köszönet érte!
Huhu benne vagyok a TV-ben Smile Megmondtam Smile
Köszönöm a szervezést!
Köszi a szervezést!