Read it

Published in Greece - First steps in eRevollution - 14 Jan 2016 04:22 - 5

http://oi64. pic.com/de3r4.jpgΚαλησπέρα  σε όλη την Ελληνική κοινότητα του eRevollution,
οι περισσότεροι να φανταστώ είστε εδώ για τον ίδιο λόγο που γράφτηκα και εγώ. Νέο παιχνίδι αρκετά παρόμοιο με ένα άλλο. Γράφτηκα την 2η ημέρα, ας βάλω τα δυνατά μου να κάνω μια νέα αρχή λοιπόν.  Οπότε το μόνο που μπορώ να ευχηθώ είναι καλή αρχή καλό παιχνίδι και όλοι μας να ξεχωρίζουμε πότε πρέπει να κάνουμε κάτι για τον λογαριασμό μας και πότε πρέπει να κάνουμε κάτι για την χώρα. Ας βλάψουμε τους λογαριασμούς μας για την χώρα και όχι την χώρα για τους λογαριασμούς μας.

Οπότε τι πιο λογικό αφού κάνω τα πρώτα μου βήματα στο παιχνίδι, μετά να σκεφτώ ποιο θα είναι το μέλλον του λογαριασμού μου, το μέλλον της χώρας, το μέλλον του παιχνιδιού.
 Ένας προβληματισμός που με κάποιους από εσάς έχω μιλήσει ήδη με προσωπικά μηνύματα μήπως κάποιος καταφέρει να μου λύσεις τις απορίες και να με βοηθήσει.

Ας αρχίσουμε από τα νομικά, το παιχνίδι εδώ και 4 ημέρες είναι χωρίς να αναφέρει κάπου τα Copyrights και το όνομα της εταιρείας ή του ατόμου που κρύβεται πίσω από αυτό το παιχνίδι. Με μία πρώτη ματιά όσοι παίζουν το ανάλογο παιχνίδι παρατηρήσαμε πως έχει πάρει, όχι μόνο ιδέες που σε αυτό δεν νομίζω να έχει πρόβλημα, αλλά έχει κάνεις αρκετές αντιγραφές στο θέμα του design. Επομένως αύριο, μεθαύριο ίσως το παιχνίδι να μην υπάρχει. Το πιο πιθανό είναι η εταιρεία ή το άτομο να το ξανά ανοίξει αυτή την φορά με δικά του χαρακτηριστικά και μόνο.
Ένα θέμα που φρενάρει όσους θέλουν να βάλουν χρήματα, αφού το παιχνίδι ίσως σε λίγο καιρό για τον παραπάνω λόγο να σταματήσει την λειτουργία του ή να κάνει reset.

http://oi68. pic.com/4tliz8.jpg


Πάμε στο αγαπημένο κομμάτι όλων μας, στα bugs! Μέχρι στιγμής υπάρχουν τα εξής ζητήματα:
    Η αποστολή 3 είναι bug ή ανούσια. Λέει να αγοράσεις εργοστάσιο φαγητού, ενώ στην κατοχή σου κατά την εγγραφή σου έχεις ήδη ένα! Παρόλα αυτά το παιχνίδι δεν σε αφήνει να ολοκληρώσεις την αποστολή.Εργάτες. Σχεδόν όλοι μας γίναμε εργάτες στην ίδια μας την εταιρεία ή βάλαμε θέσεις εργασίας, δούλεψαν για εμάς. Αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουμε καταφέρει να δουλέψουμε τις εταιρείας μας, από τους εργάτες.100 φίλοι μόνο; Ναι! Το παιχνίδι έκρινε πως το να είσαι αντικοινωνικός είναι καλό! :Ρ Η λογική λέει πως είναι bug και ότι αργότερα θα διορθωθεί.What about feeds; Γράφεις κάτι στην μονάδα σου και στο κόμμα σου. Και μετά από 3 λεπτά σβήνεται. Βέβαια αυτό για την Ελλάδα ίσως είναι καλό γιατί θα καθυστερήσουν οι τσακωμοί, αλλά αν θέλει ο Έλληνας να τσακωθεί..θα βρει τον τρόπο του. Οπότε αγαπημένε admin διόρθωσε το. Προσκάλεσε 10 άτομα και όταν φτάσουν 10 lvl - και τα 10 άτομα - θα πάρεις 5 χρυσά. Κι όμως, ή στο μετάλλιο το εξηγούν λάθος ή το εξηγούν σωστά και bugάρει το παιχνίδι και σου δίνει 5 χρυσά για κάθε άτομο που πάρει 10 lvl. Βάλε την/ον γυναίκα/άντρα σου, τον κολλητό σου, τους φίλους σου, το σόι σου. Πριν το διορθώσουν και είσαι ακόμα με 10 χρυσά. 
Αν κάποιο bug μου ξεφεύγει, σχολίασε από κάτω να ενημερωθούν οι νέοι που θα γραφτούν αλλά και οι νέοι που ήδη παίζουν.http://oi68. pic.com/4tliz8.jpg


Τέλος να ευχηθώ καλή θητεία στον 1ο πρόεδρο της eRevΕλλάδας αλλά και στους βουλευτές της. Ελπίζω όλοι σας, να πάρετε τις καλύτερες αποφάσεις και να κάνετε τις καλύτερες επιλογές για την Ελλάδα και την κοινότητα. Η υπόλοιπη κοινότητα βοηθήστε και εσείς με τον τρόπο σας. Το TG από Q1 για να πάει σε Q2 θέλει 20 χρυσά. Για να πάει Q3 θέλει 70 χρυσά. Βρες άτομα που είναι ακόμα στο Q1 το TG τους και που τα εμπιστεύεσαι. Δάνεισε τους 10 χρυσά. Με τα level up θα έχουν και άλλα 10 και θα μπορούν να αναβαθμίσουν το TG τους. Εγώ όταν πάω 19 level που τότε το παιχνίδι με αφήνει να κάνω donate, 2 παίκτες θα βοηθήσω. Τον Nikos315 και τον S Teleios.

Ελπίζω να σας άρεσε το πρώτο μου άρθρο,
Uncle Frog.

Support

El Tarlo

Comments (5)

ψ
v οσον αφορα το 1ο bug, εγω το ολοκληρωσα χωρις καποιο προβλημα....
DrAntoine έδωσες χρυσά για να αγοράσεις και 2ο Food Factory; :S
ναι δυστυχως τα εδωσα.... παρομοια αποστολη υπαρχει και στο eRep απλα εκει λεει να αγορασεις εταιρια οπλων κι επειτα αν υπαρχει λαθος: 1. ειτε θα επιστρεψουν τα χρυσα πισω σε οσους τα ξοδεψαν 2. ειτε αργοτερα μπορει να βαλουν καινουρια αποστολη που θα ζηταει να αγορασεις εταιρια οπλων αυτη τη φορα κι αν οντως ειναι bug, τοτε γιατι δεν το διορθωσαν, αλλα αντιθετα συνεχισαν βαζοντας σημερα μια νεα mission (να ολοκληρωσεις το DO της MU σουWink
Ψήφος και καλή αρχή!