Screams from the asylum

Published in Hungary - First steps in eRevollution - 19 Feb 2016 09:23 - 16

Üdv!

Előző cikkemnek megfelelően felhívást tennék közre. A kórházépítés miatt össze kell fognunk. 

Amink van: Szefes elvállata a gyáralapítást. Vori és jómagam nyersanyagot tudnánk felajánlani .

Tehát amire szükség lenne:


Szükség lenne 50 emberre, akik egymást váltva 1-1 napot dolgoznának a kórházgyárban minimálbérért. Ezzel nagy kiesés, veszteség nem érne senkit, ellenben hozzájárulhatnának a közös sikerhez, amiből mindenki profitálna. Kérek mindenkit, aki a fentiek bármelyikében segíteni tud jelentkezzen alant, vagy pm-ben!

UPDATE: Szefes megvette a kórházgyárat. Van egy jó, és egy rossz hír. A jó, hogy gyorsabban tudjuk megépíteni, a rossz, hogy több nyersanyag kell:


http://i.imgur.com/TtonMTu.pngUPDATE2: Szefes összedobott egy táblázatot, melyben átlátható formában ábrázolódik az építéshez szükséges mennyiség.  Jelenleg 1 emberre van szükség a kórházgyárba, és 3 ember kapacitásom van a homokbányában. Vorinak is van kint ajánlata. Ezek mind minimálbéres munkák lennének a fentiek értelmben

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1IHfq_2bZZ355gHLb8K8GJKNoPT3wXRmsulr3NhTDshc/edit#gid=0

Support

Comments (16)

egy linket bedobhatnál a cikkedbe és szétspammelhetnénk vele a sajtót, hány hely van a kórházban?
A q1.ben ahogy elnézem 1 ember tud dolgozni
A q1 kórházban csak 1 hely van.
Akkor több céget kell alapítani, hogy stackelődjön?
Szerintem az nem megy.
Fel kell húzni Q5-re Laugh
egy napot vállalok
huuuu Smile valamibe beszállhatok. Még holnap átnyálazom Smile most póker.
Melot tudok. Cashem nuku.
Meló kell, a cégek már megvannak. Lesz majd doksi hozzá, hogy ne legyen keveredés belőle. Jelenleg 3 helyre kell munkás, egy-egy napra, akár eltolva is jó.
egy napot vállalok
én is segítek Smile
én dolgoznék akár több napot is ha nem lesz annyi ember amennyi kell Smile
Juszufnál jelentkezzetek, ha van elég nyersanyag akkor majd átveszek napi egy embert az építésre. 5 forintos árajánlatok érvényesek ezekre a munkákra egy-egy nap erejéig.
Szefes szerintem tegyél ki mindig annyi 5 hufos ajánlatot amennyit tudsz. A ledolgozott meló stackelődik és akkor használod fel amikor akarod. Ergo nem kell annyit baszakodni a munkások felvételével. Ugyanezt tudom mondani Juszufnak és Vorinak. Plusz a korházépítés idejére a minimálbért is levehetnétek 1 HUFra és olyan ajánlatot tehetnéteki ki. Üdv
Golika jó ötlet. Én raktam ki 10 állást, de elsődlegesen a nyersanyag termeléshez kell ember. Aki esetleg dolgozik kórházépítésben, az írja meg nekem vagy Juszufnak, hogy tudjuk könyvelni. A minimálbér szerintem most marad, bár belehet adni új javaslatot. Egyrészt magánakció volt, másrészt szerintem azt még tudjuk fizetni. Ha nem akkor majd új minimálbér. Bár ha valaki akar adhat be rá törvényt.