Adriano informer

Published in Albania - Political debates and analysis - 19 Feb 2016 04:20 - 59

Sot po e shkruj kete artikull per me marr ndonje sub prej  juve.  Ata qe jane duke e vjedh shtetin, mos ma boni Sub se nuk kam nevoj per Subin tuaj te mallkuar.  Ju shqiptare te ndershem me nderoni me nje sub.  FLm shume

Support

Arianitii1KabesosKabesosKabesosKabesosKabesosKabesosKabesosKabesosKabesosKabesosKabesosKabesosKabesosKabesosKabesosKabesosKabesosKabesosKabesosKabesosKabesosKabesosKabesosKabesosKabesosKabesosKabesosKabesosKabesosKabesosKabesosKabesosKabesosKabesosKabesosKabesosKabesosKabesosKabesosKabesosKabesosKabesos

Comments (59)

Cfar lidhje ka Sub me jeten reale ? :p Mesa duket nk do marresh Sub...sepse askush nk po vjedh shtetin
hahahahahaha albrevolution leje bre se ne onderr oshte Laugh
Mos ja fut kot o Adriano. Pse futesh në loj kur të duket se tjerit vjedhin. E kam me ju pseudo Hajdutët mos vjidhni, por merin dhe ktheni gjërat.
Mos e vet se te kallxon vet. Te tre qenkeni hajduka. Marre Marre marre. Lexone mire shkrimin nese je hajn mos e bon sub nese nuk je hajn bone sub. Asnjeri se keni bere sub. te tre hajna. Pike edhe pike prape.
Me nis gold dhe te bej Sub....nk jam hajn.. Mos e merr personale...it's just business Cheeky Sa te dush nis gold
s5 ...l poshte qeveria e korruptuar
07 nice!!
kom
07
kom
c
ee
Cheeky
yo
v+s
0u
v
v
v
v
s43
v
v
o7
v
ZZZ
v
foarte bine
https://www.erevollution.com/es/article/9303
v
o/
v
v
+
,l
v
v
S+V
https://www.erevollution.com/es/newspaper/2692
v s c
svc
v
ω
V
VV
v
S
vote
s+v
v
s4s fast svc pm https://www.erevollution.com/tr/newspaper/2893
v
V
vote
hn
v
;
Posht qeveria e korruptuar ,kemi nevoje per rilindje xD