--- Posetih ja Nikšić i upoznah BoruNK ---

10 - Published in Serbia - Social interactions and entertainment - 3 years ago

https://images-ext-2.discordapp.net/eyJ1cmwiOiJodHRwczovL2kuaW1ndXIuY29tL1Z6M1E5VEoucG5nIn0.JT4ySfEeFSebI6sF6oxVkjZG7B4


Polako krećem iz Beograda večernjim vozom put glavnog grada CG. Podgorice, gde sam se dogovorio sa BoroNK da me čeka u jutarnjim časovima, posle dugog putovanja i neprospavane noći približavam se stanici u Podgorici gde kroz prozor vidim pospanog Boru kako sjedi na obližnoj klupi i čeka da stigne brzi ( NIJE BRZ ) voz iz Beograda. Tako ja napustih svoj kupe, gde upoznah dosta dobrih ljudi iz Crne Gore, onako pospan izađoh iz voza gde me dočeka BoroNK u zagrljaju ( bratski ), uze mi torbe, odmah mi pruzi pomoć i tako njegovim Maseratijem krenusmo put Nikšica, usput smo pričali vise od RL životu, o Nikšićkim ženama i Njeguškim pršutima :D 
Kada smo stigli u Nikšic, BoroNK je insistirao da odemo u obilazak grada i mogu vam reci veoma lep i veliki gradić, sa kako on kaže 60000 prijavljenih stanovnika. Seli smo u gradsku kafanu u centru Nikšica i započeli smo konferenciju za moju stampu. Ali pre razgovora morate videti neke od slika ovog prelepog grada !!! 

Park
http://www.oldschool-samp.com/slike/images/1111111122.jpgSaborna crkva Svetog Vasilija Ostroškog
http://www.oldschool-samp.com/slike/images/crkva.jpgKrupačko jezero
http://www.oldschool-samp.com/slike/images/jezero.jpg
NaDuVaNi LiK : Molim vas da se predstavite i objasnite zašto igrate EREV ?

BoroNK : Prije sve pozdrav svi postenim drzavljanima eSrbije, apozdrav i ovim majmuncinama sto seru po erevu, jer nemaju pametnijeg posla.
Moje ime je Boro Mijuskovic, dolazim iz malog seljackoggradica po imenu Niksic, imam 23 god, po strucia sam medicinski tehnicar, radim
u Dom Zdravlja Niksic.
Erev sam poceo da igram 26-og aprila 2016 god. cisto izdosade, iskoristim slobodno vrijeme da dominiram preko igara.


Mnogo ozbiljan lik ovaj BoroNK xD 

http://www.oldschool-samp.com/slike/images/boro.jpg


NaDuVaNi LiK : Šta vas to još uvek zadržava u eSrbiji, pošto smo pre neki dan videli da ste imali raspravu oko toga kakav ste patriota ? 


BoroNK : Da budem iskren, ne zanimaju me tudja misljenja, a pogotovu najamnje me zanima sta govore pojedinci iz najjace jedinice u Srbiji, Legije... 
A zadrzava me to, sto ja znam i siguran sam da sam jedan od najvecih patriota u Srbiji, ulozio sam preko 3000 golda u svoj acc, nisam 1 gold uzeo refunda od drzave, a kao sto mozes vidjeti nabio sam dosta kompleksa igracima koji igraju igricu od prvog dana :)NaDuVaNi LiK : Šta mislite o trenutnoj vlasti ? 


BoroNK : Pa u pocetku nisam bio za to da se smijeni najbolji CP-e BATASHA, a kad se sve sagleda nije okej sto je postavljen Arci(kako li se zove)zza CP-a, kad se smijeni sadasnji predsjednik na njegovo mjesto dolazi odma onaj sto je bio ispod njega na izborima, a u ovom slucaju to je Aleksso. 
Sadasnji CP-e se dosta trudi, pokusao sam malo da mu pomognem oko nabavke helia, vidim decko se cima po cijeli dan, ali kao sto ste vidjeli ispala je frka..NaDuVaNi LiK : Da li imate da kažete nešta za kraj ovog razgovora ? Da poručite nešta ? 


BoroNK : Porucio bih majmuncinama da me ne prozivaju bez ijednog dokaza, kad bude neki dokaza izasao o meni da sma ja pokrao neke ljude, ja cu napustiti igricu i svu moju imovinu doniracu Srbiji.


Moram da se zahvalim Bori na lepom razgovoru a i na obilasku ovog prelepog grada zvanog Nikšić !!! 

Support

referent mladjicodankKosingasMULTI CURKI NISTAMijuskoMijuskoNesalomiv II

Comments (10)

Sjajno!!! o7
Ne kačite se sa braćom Mijušković !
Bravo, Bravo samo napred !!!
Sve, sve ali frizura top Smile Koju drogu koriste ti vasi frizeri Laugh
Albanski kokain 😂😂 Cast je moja sto sam ugostio velikog naduvanog lika ☺ o7
o7
s226
toliki put vozom radi tri pitanja?
Pa da nabije troskove od maike eSerbije... Wink
Grobari Niksic !!!