Corleone News

Published in Albania - First steps in eRevollution - 16 Feb 2016 13:05 - 2

                                                                                               GAZETA SHQIP
Pershendetje Jemi perseri n Gazeta Shqip per te ju informuar gjithqka reth Politikes,Qeverise,Ekonomise dhe Luftrat.

                                                                                              TITUJT KRYESORE
-Pas sulmit te Malit Zi ne morem njer teritor te ri.Ne u munduam ti marim te gjitha teritoret e Malit te Zi,por sipas gazetave italiane konfirmon qe Italia Mer 2 teritoret e mbetura nga Mali i Zi.Ateher Shqiperise i mbetet vetem teritori i veriut i Malit te Zi.

-Sonte ne Mengjes Z.Erjol njihet si a hercag,ai hapi lufte kunder Republikes se Serbise.Tash per tash po luftojm kunder R.Serbise,po ashtu dhe aleatet e Republikes se Shqiperise po ndihmojn shume neper Luftrat e R.Shqiperise.Ju Kisha lutur te jeni me aktiv ne loje dhe ne chat.

-Dje ata qe kan apliku per te qen ne Kongres nga Partia,Te gjith kan hyr ne kongres dhe kan mar nga 5 gold dhe medal.Z.Erjol dhe Z.Jeton kan informuar qe gjysmen atyre goldeve te paguajn ne thesari te Shtetit.Ato kane thene qe nevojiten golde per luftrat qe hapin apo dicka tjeter.Ju Mundeni ti jepni 2.5 ose 3 golde.

                                                                                         EKONOMIA DHE TAKSAT

-Ekonomia ne Republiken e Shqiperise jane keto zhvillime:
1.Deer (+20%) Ne Jug Te Shqiperise
2. Fish (+20%) Tirane dhe ne Veri te Malit Zi
3. Saltpeter (+20%) Bregdetin e Shqiperise

-Taksat e Kompanieve kan qene reth 3%.Por mandej Z.Erjol Kryeministri e beri 5% Taksat per te fituar dhe Qeveria.

Keto Ishin Lajmet per Sonte ju deshiroj fat te mbare dhe loje te kendshme.Ju Lutem Beni support 5 lek dhe vote artiklin.Faliminderit!


http://i.imgur.com/kX0jxB0.jpg

Support

JetonGrenMan

Comments (2)

Support,Vote and Sub Wink
V1