State of Exit

doOb - Newspaper from Serbia -

Published in Serbia - First steps in eRevollution - 16 Feb 2016 06:57 - 33

http://www.erevollution.com/public/game/events/luckygame/weekly-events.png

Pozdrav ekipa ;)

Primetio sam da velikom broju ljudi u mojoj jedinici nije jasan princip na kojem funkcionise ovaj nedeljni izazov (Pozdrav Brite ) pa cu na osnovu onoga sto sam ja shvatio, probati nekim opustenijim recnikom da objasnim kako stvari funkcionisu, i dam savet kako da se ponasate a da se ne osecate da niste dali sve od sebe da copite neke lepe nagrade. Krenimo r. 

http://i.imgur.com/216eMpI.png
Ako nekome slika nije jasna, zbog ogranicenja karaktera, probacu to da objasnim ovako. 
* Turnir traje 7 dana, svaki ponedeljak ovaj Game Points ide na 0, i do nedelje imate vremena da ga napunite. Po potezu, on daje oko 8 poena, zavisno od nekog algoritma koji admini znaju. E sad, kad skupite 100 poena, kao sto na slici pise, rastu vam sanse da dodjete do 4 kovcega.
* Svaki dan dobijate 2 besplatna tokena i treci kada zavrsite naredjenje jedinice (50 kilova). 1 token znaci priliku na 8 puta da stisnete continue. Kako to funkcionise?

1. Continue - mozete ostati na prvom kovcegu, pa vrtite opet

- mozete preci na 2 kovceg
  - mozete zavrsiti igru i odmah dobiti nagradu .   
2. continue - mozete i dalje biti na prvom kovcegu pa vrtite opet
  - mozete sa 2 preci na 3 kovceg
  - mozete zavrsiti igru i dobiti nagradu iz prvog kovcega
3. continue - mozete i dalje da vrtite sve dok ne predjete na sledeci kovceg il dok igra ne kaze dobili ste nagradu
  - mozete preci sa 3 na 4 kovceg
  
- mozete zavrsiti igru i dobiti nagradu iz prvog kovcega

Kada kazem "ZAVRSITI IGRU" mislim na nasilno zavrsavanje, odnosno onda kad vam dok vrtite igra namerno da nagradu i tu je kraj tog tokena. U SVAKOM TRENUTKU IGRE, kada ste na DRUGOM, TRECEM ili CETVRTOM kovcegu , kad stisnete na STOP , mozete dobiti neku nagradu iz tog kovcega, ili se upustiti u avanturu za borbu za sledeci kovceg.

KAKVE SU NAGRADE?

Slede slike sa kovcezima i nagradama koje mozete da ocekujete:

PRVI KOVCEG

    http://i.imgur.com/eLSCtHK.png

Primeticete da nagrade i nisu nesto narocito i da to nije nesto cime se treba zadovoljavati, Na kraju krajeva ovo je igra, treba se igrati i probati bar da dodjete do drugog kovcega gde nagrade izgledaju ovako: 
http://i.imgur.com/H5xo35z.png

Ovde je malo bolja situacija od prvog kovcega, samim tim sto se daje 400 wella, i fina suma naoruzanja za koju mozete uzeti neke fine golde. Ako ste neko ko nece igrati cele sedmice i nije bas ambiciozan da juri nesto iz 3 i 4 kovcega, ovde treba da stisnete STOP i da dobijete neku od ovih finih nagrada. Moja filozofija pak je da 30 q5 helija nije nesto sto treba da me cini radosnim, jer mogu ici na nagrade iz treceg kovcega, i dobiti koji poen vise na putu na 100/100 a u svakom slucaju ako omanem, tu je nagrada iz prvog kovcega, i ona ce me usreciti jer sam bio alavo govedo :D 

http://i.imgur.com/2pQALdU.png

E ovde vec prica postaje ozbiljna. Ovo je vec kovceg gde bi vam moj savet bio da kliknete STOP. Kada pozadina oko kovcega postane ljubicasta , ovako:

http://i.imgur.com/H0OUxcB.png

znaci da ste igranjem stigli do tog kovcega i da sad odatle mozete da igrate za 4i kovceg (jako tesko i retko, male sanse) ili da se sunovratite na 1 kovceg (ogromne sanse). Zato je moj savet da upravo ovo bude kovceg na koji igrate, CELE SEDMICE. Nagrade su odlicne, to se i vidi, a jureci bas ovaj kovceg svaki dan rastu vam sanse da dobijete ovih 100 poena, koje ce vam doneti vece sanse da dodjete opet upravo do ovog kovcega, ili da tamo negde nedeljom, probate da jurite i 4 kovceg ako ste vec nabili 100/100. :D

VAZNA NAPOMENA:

Tokeni mogu da se kupuju. To je ono sto bogate igrace stavlja u neravnopravan polozaj u odnosu na nas obicne smrtnike i oni mogu da igraju ovo vise nego mi, samim tim, da brze nabiju 100 poena, i imaju vece sanse da dodju do 3 i 4 kovcega i nagrada sa snagom. Upravo ta snaga razlog je bojkota igraca koji su razocarani jer na ovaj nacin snaga prakticno moze da se kupuje. Elem, Biskvit, igrac koji vazi za SUPER MODERATORA, najavio je neke promene koje snagu mogu dovesti u totalno podredjen polozaj  i skroz nebitnu stvar a kako je on to zamislio mozete procitati klikom na clanak ispod:


http://www.erevollution.com/en/article/2585

a u komentarima mozete pronaci i moje objasnjenje cele situacije, doduse na engleskom, koja vam moze pribliziti njegovu ideju. Sve u svemu, tu su komentari na ovaj clanak, pa koga zanima , mozemo i tu da caskamo. 

http://i.imgur.com/zU7iYJO.png

Za sam kraj, ali ne manje bitno, VAS VOTE bi mi jako puno znacio, a ukoliko ostavite i SHOUT, jacaju vase sanse da osvojite neku od mojih nagrada koje dobijem od ponedeljka do petka.
Vikend je kockarski, i tad idem u lov na 4 kovceg HUE HUE


PRAVO NA NAGRADU, imaju svi koji razumeju tekst i shoutuju, j*be mi se koje ste nacionalnosti. 

Srdacan pozdrav za sve citaoce od cika

Bobana Rajovica xD

Support

Biskivte sisaj kuracimenar

Comments (33)

prvi
vote, shout i tako to Cheeky
drugi :p
Segundo ! o/ VOTADO!
super Cheeky .. v+s
v+s
Fala ti druze u ime nas koji engleski pojma nemamo...
brt... i sta sad, moram sve da citam, a?
he he a ja budala dodjem do treceg i kliknem continue Laugh
nisi jedini Smile
o7
Evo ti sub prijatelju
V28Shout
s4s
v+s
a da me vidi baboooo da se opijam, sedam jegeraaaaaaaaa glas, pretplata
podrska V+S
vs
odlicno, imas s&v
v
vs
Fino ti je ovo objasnjeno
vote
sub/vote Smile
S/V
s/v svaka cast Smile
Cheeky
v
v68 s46 shout
v s
oce neko da klikce za mene , meni stalno otvara prvi ovaj hahahah
v+s
Svaki dan dobijate 2 besplatna tokena i treci kada zavrsite naredjenje jedinice (50 kilova) Hmmm, ja od DO nisam dobio 1 token.