Love Dreams

Published in Bulgaria - Social interactions and entertainment - 14 Feb 2016 12:08 - 3

Романтиката през очите на различните зодии

Овен – романтично каране по магистралата с 250 км/ч по път за хотела, следва екстремно каране на сноуборд, после бесен скандал с половинката, което завършва със страстен секс за сдобряване, след което всичко отново в обратен ред. За Овните не е важна толкова романтиката, колкото да заявят себе си и възможностите си с достатъчно голям букет, богата вечеря в класен ресторант и всичко да се случва колкото може по-динамично.

Телец – какво по-романтично от храната – деликатесна, но в промишлени количества. След това идва гушкане, а после дълъг и страстен секс. Всичко това се случва вкъщи, а ако ще е в хотел, то той е резервиран поне две седмици по-рано

Близнаци – романтиката е разнолика и нестройна, точно като душата им. Ще ходим на ресторант, да... и на бар, ама и на театър, всъщност няма значение, аз така или иначе ще си гледам телефона и таблета през цялото време, ще показвам на света какво ям, къде се намирам, каква музика слушам, изобщо ще предавам на живо как се развива вечерта... Свиквай.

Рак – тук романтиката протича горе-долу така: нека да прекараме 14-ти февруари при мама, тя ще ни сготви. А ако можем, нека отидем 3 дни по-рано и да седим още 5? Ако не ти харесва идеята, планирам да ти се разсърдя толкова много, че накрая да забравя какъв ми е бил първоначалният проблем.“

Лъв – романтика поне пет звезди и 24 карата. Запазва се лъскаво място с много хора, за да се наслаждават повече очи на царствения лъв. Партньорът е просто аксесоар, допълнение към визията, но се очаква от него да се държи изрядно, да поднесе качествен подарък (разбира се, че не е важен жестът, а самият дар), да гледа с възхищение, да кима одобрително и да се смее на всяка шега и да е щастлив/а, че изобщо е в компанията на подобна велика особа.

Дева – за да бъде една вечер романтична, тя трябва да бъде планирана много преди това... има-няма половин година по-рано. Има разчет кой какво ще поръчва, тежко и горко, ако си надвишите лимита. Всякакви подаръци са излишни, освен парите в плик. Води се сериозен разговор без кикотене и излишни волности, отпива се по малко от чашата, хапва се умерено и до 23 ч. всички са си легнали и лампите са загасени. Сексът по график се е паднал вчера, другият петък пак.

Везни – идеята за романтика преминава от една в друга крайност, а през цялото това време цари едно голямо, тежко колебание. Дали да е уютна вечеря на свещи у дома, излизане с приятелска двойка ли пък на ски в близкия зимен курорт? Накрая отивате на шопинг, вечеря и кино в мола, където си скъсвате нервите с нерешителността на Везната и намачквате на парчета червената роза, която ви е поднесена преди това с най-милата усмивка на света.

Скорпион – щедър букет червени рози, нищо че вие харесвате орхидеи, после се отива някъде на по-скришно, за да не ви гледат другите, но дори и сами у дома един истински Скорпион ще намери за какво да ви ревнува и да ви скърца със зъби. Вечерята започва от шоколадовия десерт, преминава през страстен секс с леки садо-мазо елементи, после пак секс, още малко секс... шоколад и секс като за последно. Забележки не се приемат, а телефонът и профилът във фейсбук ви ще бъдат щателно проверени, докато сте в банята, спокойно.

Стрелец – романтиката задължително включва дейности, които са смесица между класика и екстремност, всичко това трябва да струва маса пари, защото иначе не е качествено. Конна езда, голф, катерене, боксов мач, театър, околосветска обиколка на колелета... ако може всичко едновременно. За вас остава само да ги следвате, ако успеете да смогнете.

Козирог – романтиката се случва в обедната почивка, защото животът е работа, работа и полезни познанства! Хапва се в изискан ресторант, обсъжда се кое частно училище е по-добро за децата и как да се вземе по-голямо намаление за обзавеждане на вилата, след което обратно в офиса, а страстният секс остава за вечерта след рутинен душ и преди последна проверка на служебния мейл.

Водолей – „романтика...? А мога ли да взема най-близките си приятели, само 10-12 от тях? Иначе имам големи планове, да! Всичко ще бъде много хубаво и романтично, не знам точно какво ще е... о, забравих, че съм на семинар за правилно дишане и техники за прераждане на душата... хайде ще го оставим за след като се върна от Хималаите догодина, искаш ли?“

Риби – не е истинска романтика, ако не си помълчите качествено час-два. После ще си поговорите за това как светът е обречен на изчезване, заради глобалното затопляне, има ли живот по другите планети и след като стане ясно, че няма как да спасите нито себе си, нито човечеството, милата Риба ще се депресира (отново) и ще пожелае да се прибере вкъщи, за да се отдаде на истинската си страст – спането.

Написано от: http://www.edna.bg/horoskopi/romantikata-prez-ochite-na-razlichnite-zodiite-4637285

Support

vakata rusevArjuna11yelowyelowyelowyelowyelowyelowyelowyelowyelowyelow

Comments (3)

SmileSmile плащам си и плагиатствам
15 y 4 thank you !!
s Smile