Az igazság ligája

Fudalam - Newspaper from Hungary -

Published in Hungary - Warfare analysis - 12 Feb 2016 01:40 - 6

Hello!

Ez a cikk egy kis elemzés lesz arról, hogy a magyar erev lakosságnak mely csaták is a fontosabbak!
http://www.kephost.com/image/cSfq
http://www.kephost.com/image/cSfZ
Az első képen a múlt hétvégi magyar csata statisztikája látható, a második képen egy szövetséges csata statisztikája a vége előtt pár perccel. Sajnos a többi szövetséges csata végéről lemaradtam egyéb teendőim miatt, de ott is 1-2 órával a végük előtt hasonlóan teljesítettünk...

Ezek a képek pedig a hét eleji magyar csata és a vele párhuzamosan futó szövetséges csaták statisztikái.
http://www.kephost.com/image/cSf6
http://www.kephost.com/image/cSfG
http://www.kephost.com/image/cSfM

Jól látható, hogy a magyar csatába majd 11 milliót beleütöttünk. A horvát szerb csatában mintha ott sem lettünk volna. A szerb bosnyák csatában is alig több mint 25%-át ütöttük a a magyar csata sebzésének.
A statisztikák nagyon jól mutatják, hogy TP-s csatákat akarunk! A héten ma indult a 3. TP-s csata. Igaz egyet a Magyar Sasok századának tagjai dobtak össze, de azt nem értem, hogy miért nem lehetett korábban is erre összpontosítani? Két héten keresztül kellett nyaggatni a kormányt, hogy TP-s, DO-s csatákat szeretnénk. Mindig jöttek a kifogások. Meg kellett alapítani egy másik századot ahhoz, hogy végre így legyen. Ha ez kellett, hogy belássa a kormány, hogy ez a közösség érdeke, ám legyen... Hogy ez jó e így vagy sem, azt nekem nem tisztem megállapítani. Viszont, azt igen, hogy a játék elején ez a két hét, amíg a kormány ezt nem látta be, nagyon sokat számít.

S leszögezném, ezzel a cikkel nem szeretnék viszályt szítani.

Fudalam


Support

Comments (6)

jó cikk, csak így tovább lengyelek annyian vannak, mint mi, és mindennap csatáznak... poénból néztem a statisztikákat....
De érdekes módon ezeknél a párhuzamos csatáknál egynél sem láttalak se Téged se másokat! Ellenben a magyar csatában 6-800K-kat sebeztek. A vojvodinas csatában szintén nem látok a top10-ben magyart, pedig nincsenek egetrengető sebzések! Nem kell a szentbeszéd! A tények makacs dolgok, márpedig azok azt mutatják, hogy Ti sem oda ütitek a sebzésetek!
"Párhuzamosan kell fejleszteni és gyarapítani a karaktert és az országot." A te karaktered is parhuzamosan gyarapodott az orszaggal?
Milyen 50 aranyat loptam el? Magyarázd már meg nekem? Ellenben Veled(Veletek), aki most is 1,2 milliót üt a magyar felkelésbe. Szefes is majd 1 millát... Szövetséges oldalán meg közben 0-át... Persze mindenki más meg üssön szövi oldalán, közben Ti meg fejlődtök... Bort iszol, de vizet prédikálsz! Jól működik a karaktered fejlesztése, azért is voltál bannolva egy ideig. Persze most nem vagy. Kimagyaráztad. Erre mondják nem zörög a haraszt, ha nem fújja a szél! S valóban nekem nincs, akkor támogatásom, mint Neked, Nektek... De én a battle heromat se itthon szereztem, hanem elutaztam máshova érte... Ebben az egészben az a legviccesebb, hogy bizonyítékok vannak rá, hogy te is magyar oldalon ütsz, magyar csatákban szerzed a bh-t 1,2 milliós sebzéssel... Meg mikor mennyivel, de támadod a másikat játékost, Ő miért mer magyar csatában ütni... Gondolkozz már el rajta, akkor ki lopja meg a magyar közösséget utána papolj itt nekem!
Ha már itt tartunk, Nekem 6 tp-s medálom van, Neked 15! Neked 6 bh-d, amiből legalább 5-t, de úgy gondolom mind a 6-ot magyar csatában szerezted! Szóval csak ezekkel 105 arannyal loptad meg az országot... Ezt Te mikor leszel hajlandó visszafizetni?
Nincsen tolvaj part. Ha nem ismered az elozmenyeket, akkor kerdezz vadaskodas helyett. Mielott pedig beleallsz a tarsaimba, arrol szamolj be, hogy ki az a 220-230 aktiv jatekos, akit te idehoztal. Ha kicsit is erdekelnel, kiszamolnam, hogy hany EZER(!) aranyat szedhettel ossze tisztessegtelen modon... De nem erdekelsz.