Screams from the asylum

Published in Hungary - Financial analysis - 11 Feb 2016 12:20 - 5

Üdv mindenkinek!

Itt az ideje , hogy beszámoljak az elmúlt időszakban kifejtett tevékenységemről. Habár nehezen indultak a dolgok, a hét folyamán sikeresen feltöltődött az ÉVA eredetileg kerete ( vagyis 4 fő). Úgy tippeltem, hogy a búzaigénylés fog dominálni a kenyérrel szemben, és valóban, az eddig tapasztalat ezt mutatja ( 3 vs. 1). Némi fennakadás volt ugyan -részben az én bénázásom miatt- , de úgy tűnik, hogy a rendszer működőképes lesz.
Tehát a lényeg: 
3 játékos választotta a búzában nyújtott támogatást (Ehed, Tarsi, iletve Vori) A jelenlegi bónuszokkal napi 200 nyersi jár nekik, amit a piacon keresztül tudok átadni (jut eszembe Tarsi, egy adag vár rád :) ) Ezzel kapcsolatban volt némi fennakadás, az érintettektől elnézést kérek!
1 játékos (BejitaSama) a "századcég" jellegű kajatámogatást választotta, az ő járuléka napi 160 q1 kaja. 
Talán korai ezt állítani, de személy szerint az eddigi eredményeket sikernek könyvelem el. :) Remélem a későbbiekben még több társunknak tudok segíteni :)
Az eddigi kiutalásokat sikerült saját forrásokból finanszírozni. Amennyiben további igénylések érkeznek, azt már a mecénások adományaiból tudom kiutalni. Mert bizony vannak. :) Könyvelésem szerint ez egyelőre összesen 1700 q1 kaját jelent, melyet Borghese és Szefes biztosított, és jelenleg Szefesnél pihen. További két ember jelezte formban, hogy szükség esetén támogatást nyújtana (miafarncez, Kuruc2). Velük is felvettem már a kapcsolatot, informálódtam az esetleges segítség mértékéről. :)

Egyelőre ennyi lenne, köszönöm mindenkinek a segítséget, támogatást, és a türelmet! :)

Juszuf

Oktatásügyi és Szociális Miniszter 

Support

delete this II

Comments (5)

ő7
Andrew is adományozott 400 db Q1-es kenyeret, jelenleg nálam van raktározva.
Értem. Köszönöm!
o/
Smile