Ekonomia Ne Republiken e Shqiperise

0 - Published in Albania - First steps in eRevollution - 6 years ago

                                                                                               GAZETA SHQIP

Pershendetje Qytetar te Nderuar.

Ekonomia ne Shqipri eshte e zhvilluar normalisht.Southeastern Albania ka Drere.Kurse ne Tirane ka Peshk Dhe ne Albania Coast ka  Saltpeter.

Tash Per Tash nuk do kemi luftra sepse Do te ndihmojm aleatet.
Mpp Eshte Vendos me Ukrainen qe ka mbet vetem 1 or e 30 minuta pas votimit MPP me Republiken e Ukraines.

Ne Thesari te Republikes se Shqiperise ka 10 ari,dhe 10,061.48 lek.

Aq Kishim dhe Per sonte lajmet e zakondshme vetem nga Gazeta Shqip.
Faliminderit dhe Naten e Mire.Mos haroni te beni support 5 lek!

Support

JetonGrenManKume

Comments (0)