Screams from the asylum

Published in Hungary - First steps in eRevollution - 07 Feb 2016 08:56 - 4

Köszöntök mindenkit!

Mint előző cikkemben olvashattátok, elindítottam egy kezdeményezést, az ÉVÁ-t, mely éhező népünkön hívatott segíteni. A felhívásra eddig hatalmas tömeg  (1 db) jelentkezett :)  Neki hétfőtől indul is a cucc. Remélem ez még változni fog, akit esetleg érdekel, az előző számban megtalálja a részleteket. 
Más. Oktatási Miniszter lettem, mely a tervek szerint szociális feladatokat is ellátna. Orgok hiányában ezt most kérem tekintsétek Közlönynek :) Mondjuk Oktatási-és Szociális Közlönynek :)
Szefes Elnök Úrral (akinek ezúton ls köszönöm a belém vetett bizalmat), beszéltünk egy konkrét élelem osztásról. Ez nagyobb tömegeket tudna érinteni, de támogatók nélkül természetesen nem megy, így kérem azokat, akik megtehetik, hogy adakozzanak (akár kaját, akár nyersit)! Alulra berakok egy formot, kérek mindenkit, aki szeretne támogatást, vagy mecénás lenne, hogy töltse ki.  A beérkezett információk alapján tudunk koordinálni :) A játék jelenlegi állapota miatt (kis raktárak), nehezen tudjuk a tárolást megoldani, de szerencsére Szefes felajánlotta nagyobb kapacitású raktárát  a célra. Köszönjük Elnök Úr! Vagy legyen Főnök? :)!  Az én részemről az a cél, hogy mindenki legalább 550-600 energiányi kajával rendelkezzen. Azt gondolom ez a minimum, ahhoz, hogy hatékonyan tudjunk harcolni ennél persze több kell. Most tudjuk a jövőt megalapozni, most van a játék eleje. 

Ennyi lett volna mára, köszönöm a figyelmet! Ne felejtsétek az ÉVÁT, és a formot!  

http:///forms/fR70eDAwcZ

Üdvözlettel: Juszuf  OM  (nem OMG :) )


Support

Andrew

Comments (4)

ő7
Jelenleg az edzőre gyűjtök, de ha az meg van és sikerül pár bányát vennem beszállok én is Smile sajna lassan haladok még
10k nekem is, ide is johet. Smile
nagyon jó hír!