Eszmecsere

MrWaReZz - Newspaper from Hungary -

Published in Hungary - Warfare analysis - 06 Feb 2016 14:40 - 9

Sziasztok!

Ezen cikkemben szeretnék pár érdekes és fontos dolgot bemutatni, amely a jelen európai helyzetet mutatja be.

Kezdjük környezetünk térképével:

http://i.imgur.com/sdCrGgZ.png

Országunk eredeti területein kívül 4 szlovák és 2 cseh régiót tudhat magának. Felettünk nagy területen Lengyelország helyezkedik el, amely az EAGLE szövetség tagja, de a játék eleje óta baráti viszony van országaink között, ezt bizonyítandó MPP szerződés is van a két ország között. Tőlünk nyugatra Horvátország húzódik, amellyel összesen 6 határ-régiónk van. Horvátország szintén EAGLE tag. Délen szövetségesünk Szerbia található, félig saját félig meghódított területen. Keleti határunkon Románia és északkeleten pedig a szintén EAGLE tag Ukrajna található. 

Európa térképe:

http://i.imgur.com/lkkhcSA.png

További érdekességek a balkáni területekről. Albániát nemrég eltörölték, bár jelenleg újra egy régiót magukénak tudhatnak. Bulgária szintén egy régióval szel a terképen. Míg Macedónia jelenleg eltörlés alatt szenved. 
Ha már az eltörlés került szóba. Fontos tény a törölt országoknál, hogy: eltörlés esetén az ország elveszíti az összes aktív MPP-jét. 

Jelenlegi hadmozgások:

Az EAGLE szövetség egy nagyon jól tervezett és eddig többé-kevésbé sikeres hadjáratsorozatot vezényel. Törökországgal eljutottak egészen Romániáig és folyamatosan hódítják el a romániai régiókat. Görögország és Horvátország Bosznia segítségével folyamatos nyomás alatt tartja a Szerbia, Macedón és Bolgár hármast. A képen sajnos nem látszik rendesen, de Ukrajna egy nagyobb utat maga mögött tudva jelenleg Norvég területeken jár és Svédország ellen indul hadba. Mindeközben az Ír, Lengyel és Ukrán hármas Angliát is ostromolja. 

Itt fontos megjegyeznem, hogy az oldalba intergrált térkép frissítése nem percre kész. Ha egy adott ország adatlapját megtekintjük, akkor láthatjuk, hogy pontosan hány régiót tudhat magáénak.

Szóval a jelenlegi csaták függvényében egy kis összefoglaló a szövetséges országokról:

Szerbia: 3 régió - 1 régióban felkelés az albánok által, 1 régió törökország által támadva
Bulgária: 1 régió - Utolsó régiója támadás alatt a görögök jóvoltából és egy régiójukat próbálják a törököktől felszabadítani
Macedónia: 0 régió - 1 régióban felkelés Görögország ellen

Végszó:

Ezzel a cikkel nem riogatni szándékozok, csak gondoltam összeszedem egy csokorba a nagyvilág történéseit. Gratulálok a mai napon megalakult új századnak, bízom benne, hogy sikeresek lesznek. Továbbá hamarosan jönnek a kongresszusi választások, kérek minden játékos aki részt kíván venni az ország irányításában az jelentkezzen. Tudom, hogy sok játékos csak pár kattintás erejére néz fel erre az oldalra, de szükség van aktív emberekre. Egyrészt mivel több véleményt és ötletet lehet meghallgatni, másrészt mivel ebben a játékban csak így fejlődhet egy ország, együttes erővel. Minél több ember mondja el a véleményét, annál több lehetőség lesz amelyet meg lehet vitatni és a kulturált vita után meg lehet hozni egy jó vagy akár egy rossz döntést. 

Köszönöm, hogy végigolvastátok a cikkemet!

Tisztelettel:
MrWaReZz


Support

Kuruc2Szefespraetorianus74

Comments (9)

Üssetek a szerbeknek ti is mert megdöglünk.
Azt gondolom, nem fogunk unatkozni.
Őszintén nem értem a dolgot. Mi az EAGLE szövetség tagjai vagyunk, igaz? Kik a EAGLE szövetség tagjai még? (a horvát-szerb háborút most nem értem) és miért nem támadjuk meg Romániát, mikor a törökök elvileg barátaink és sikeresek ellenük? Mi nekik mehetnénk a másik oldalról...
A horvátok elvileg EAGLE tagok, a szerbek pedig a szövetségeseink és most egymást ütik? Furcsa ez nekem, miért nem vetetjük fel az EAGLE őket, ha jobban vagyunk velük, de ők a szövetségünkből csak velünk vannak jóban?
Nem vagyunk az EAGLE tagja!
Értem sajnálom, csak az egész cikkben róluk írtak, velünk mi a helyzet? Hogy hívják a mi szövetségünket és mi kik vagyunk?
hiánypótló cikk. köszi!
Tarsi: ment PM.
Nagyon jó cikk! Köszi! ő7