Eszmecsere

MrWaReZz - Newspaper from Hungary -

Published in Hungary - Warfare analysis - 06 Feb 2016 06:53 - 4

(A szerk.: Boost jelentése: Amikor sok játékos ingyen biztosít egy másik (erősebb vagy akár fizetős) játékos számára fegyvert vagy energiát, hogy az adott illető el tudja dönteni egymaga az adott csata végkimenetelét.
A cikk egy erősen nyers fordítás.)


Eredeti cikk: http://www.erevollution.com/hu/article/2213

'Boost'-olás - Ellopni a szegénytől és a gazdagnak adni
Elsőként azt kell, hogy mondjam, hogy jó döntés volt időlimittel ellátni a bazóka és az energia csomagok vásárlását. Ennek az oka az volt, hogy így próbáltak egyensúlyt hozni a játékba. 
Szóval a Boost-olás miért megengedett? Ha jól emlékszem teljesen szabályzat ellenes a játékosok boost-olása. Mindenki tudja, hogy Kylo-t mennyire ellátják minden típusú fegyverrel és egyéb tárgyakkal.
Habár én is 'VISA-játékos' vagyok és sok goldot költök. Mégis úgy gondolom, hogy a Boost-olás elfogadása rosszabb mint időlimit nélküli energia italok/bazookák vásárlása, mert ezzel a normál játékosok akik nem rendelkeznek túl sok pénzzel/golddal rá vannak utalva, hogy a tárgyaikat utalják ennek a gazdag tanknak, még akkor is ha ez a saját akaratuk ellenére van, csak azért, hogy 'beleférjenek a szövetségbe'. Rossz dolog ellopni a szegénytől és a gazdagnak adni.
Nagy különbség van akkor ha ezt egy MU végzi, hogy EGYSÉGESEN ellássa a tagjait fegyverrel és étellel. Boost-olás az, amikor egy játékos nagy előnyt szerez azzal, hogy rákényszeríti vagy kéri a többieket, hogy küldjenek számára ételt vagy fegyvert, ha azt akarják, hogy a csatájuk nyertes legyen.

Ahhoz, hogy egyensúly legyen az Erevollution-on, ahhoz egyszerű szabályok kellenek. Még akkor is, ha Te is elfogadod a boost-olást és akkor is ha nem értesz egyet Kylo boost-olásával. Mert jelenleg  az játékosok úgy gondolják, hogy Kylo a szabályok felett áll és bármelyiket megszegheti, anélkül, hogy büntetésben részesülne, mert ha megszeg egyet, akkor azt a szabályt megváltoztatják. A boost-olás több embernek okoz kárt és problémát, mint a bazooka időlimit, mert a gazdag Kylo elveszi azt ami számára kell a kisebb játékosoktól, ahelyett hogy bazookát vásárolna, mint ezelőtt.

A csalás
És hogy hogyan tudja ezt csinálni? Úgy hogy nem egy karakterről van szó, erről bizonyítékom is van. Bárki akinek van további bizonyítéka az nyugodtan ossze meg a publikummal. Elsőként van Kylo az elsődleges felhasználó, majd pár nappal később regisztrált DarkWish egy VPN hálózaton keresztül.

Kezdjük onnan, hogy az EAGLE szövetség elnökét választják és Kylo DarkWish-t jelöli erre a posztra.. DarkWish nemsokkal később javasolja, hogy boost-olják Kylo-t és kényszerítsenek rá mindenkit, hogy küldjenek neki fegyvereket és gold-ot ha azt akarják, hogy csatákat nyerjenek.
Ez már egymagában furcsa, de messze még a vége. A kapcsolattartás velük szintén nagyon azonos, vegyünk egy példát, azokra az üzenetekre amelyeket nagyjából ugyanakkor küldtek DarkWish és Kylo számára este, mindig egyszerre válaszoltak másnap. És mindig ugyanakkor online mindkét karakter.

Ezek után elkezdtük a beszélgetéseket elemezni, kongnitív tudományokat tanultam amelybe beletartozik a nyelvészet és a pszichológia is. Szóval nézzük az azonosságokat DarkWish és Kylo között: http://imgur.com/a/sSNyE

Ahogy láthatjátok az első üzenet ugyanakkor lett elküldve és úgy tűnik, hogy már tudta, hogy miről beszélünk mielőtt Kylo-nak elmondatm volna. Mindkettőjüknek megvan pár azonos berögzült válasza amikor inzultálja valaki őket, például a "hahahaha" válasz.
Mindkét játékos használja a 'playing woth food' vagy a 'food-chain' szóhasználatot, amelynek különböznie kéne, ha más személyekről lenne szó a tagolás miatt. DarkWish azt mondja, hogy milliói vannak a számláján.. Ezmiatt szintén lehet ő Kylo, hiszen mégse fizetett be még egyetlen aranya sem. Persze, hogy nem mivel ugyanaz a személy ugyanazzal a bankkártyával és nem tud befizetni anélkül, hogy ez ne tűnjön fel.

Mindenki tudja, hogy ugyanaz a játékos, de most van igazi bizonyítékunk.  És ezért nem csak egy 12 órás ban-t érdemel, mivel ez a csalás miatt országokat töröltek el és sok játékos goldja látta a kárát. 

Szükség van rá, hogy a Boost szabályt MINDENKIRE alkalmazzák, akár 'VISA-játékos' akár nem. Mindenkinek EGYENLŐNEK kellene lennie. 
VISA-JÁTÉKOS vagyok de megvédem a játékot és a játékosokat, mert érdekel a sorsuk. Ha az eRev túléli akkor változások kellenek.

Mint sokan tudjátok, VISA játékosként keményen próbálok a saját gyáraimban dolgozni és azokat fejleszteni, hogy tudjak elég fegyvert készíteni, ezért idegesít az, amikor valaki multizik azért, hogy vezető legyen és utána úgy dönt, hogy mindenkinek utalnia kell számára fegyvert és gold-ot... És ami még elszomorítóbb, hogy jelenleg a boost-olás megengedett. 

Milyen bizonyíték kell minden játékosnak, hogy bizonyítva legyen, hogy az igazság és a szabályok mindekire vonatkozik, még akkor is ha Kylo  ezzel a csalással nagyobb hatást tett az egész játékra mint a többi eRev játékos. 
Ez mostmár nem arról szól, hogy VISA játékos vagy-e avagy sem, hanem arról, hogy ez a játék csak Kylo-barát és úgy változtatják a szabályokat, hogy számára jó legyen. És amúgy is, hol lehet a komplett szabályzatot elolvasni? Úgy tűnik mintha 2 naponta változtatnák, Kylo előnyére. Az utolsó ilyen változtatás az volt, hogy blokkolták a Q5 fegyver és Q5 tankok eladását, ha volt helikopter gyárad. Vajon ez is az ő ötlete volt?
Talán kibannolnak ezért a cikkért, vagy bekerül pár új szabály, de ez is csak az igazamat fogja erősíteni.

Görögországnak, hogyan lett elnöket? Nem tudtam róla, hogy volt jelöltjük. Úgylátszik ha Kylo valamit akar, azt meg is kapja, amolyan kenőpénzként, de várjunk.. Ez DarkWish volt, hisz ő  a milliomos nem Kylo.. Mind tudjuk az igazat és valakinek erősnek kell lennie és meg kell tennie az első lépést ez ellen. Ezennel mindenki arra kérek, hogy osszátok meg a bizonyítékaitokat és mutátok meg, hogy igazságot akarunk!

ÜdvözlettelJimmy86

Translator eRev
SG Nexus
CP Sweden

Support

Comments (4)

Köszi a fordítást! ő7
Elég elkeserítő a helyzet, ha ez igaz.
Pénz beszél, kutya ugat.
Azóta van változás?