Az igazság ligája

Fudalam - Newspaper from Hungary -

Published in Hungary - Political debates and analysis - 05 Feb 2016 00:15 - 6

Hello!

Így a választások idején jó lenne, ha a jelenlegi kormány kiadna egy pénzügyi jelentés. Hiszen jól látható, hogy Szefesnek ki lett utalva 6000 huf, 40 arany, 3000 huf. Illetve jelenleg folyamatban van egy 16 aranyról szóló törvényjavaslat. Kérném a kormányt részletesen számoljon el vele, miért kellett ezeket kiutalni, mire lett elköltve! 
A másik, hogy miért nincs már majdnem egy hete magyar csata? Értem én, hogy a szövik oldalán kell ütni, a napi DO oda is szól. Nem értek vele egyet, de elfogadom! Viszont azt már nem fogadom el, hogy nem lehet indítani Tp-s csatát! Arról beszélnek, hogy ez egy közösségi játék, de úgy tűnik csak a saját közösségük érdekeit nézik!

Üdv: Fudalam

Support

Firtos

Comments (6)

1.: Érdekes, hogy ilyen, kissé gyanúsítgató stílusban kérsz elszámolást olyan dolgokról, amiknek amúgy magad is pillanatok alatt utána járhatnál, illetve megkérdezhetnéd személyesen is. Más kérdés, hogy sokszor még ennyi sem kéne, elég elolvasni a MU körleveleket, amikben rendre szóba kerülnek ezek a témák, kérés nélkül. De nyilván jobb egy ilyen cikket írni, ami miatt egy esetlegesen frissen kezdő, vagy nem túl aktív játékos rögtön elkezdhet gyanakodni, hogy "te, ezek már itt is lopnak"... 2.: Mondjuk többek közt az, hogy az adminok kb 5 percenként cserélik le, mennyibe kerül egy RW indítása, 10 arany - 1000 HUF - 15 arany, mikor mi tetszik nekik. Eleve, így hogy nem vagyunk túl sokan aktívak, és nem igen vannak fizető játékosaink, kissé megterhelőek az összegek, pláne, ha elkezdünk gyűjteni az egyikre, aztán az már nem jó, és kezdhetjük a másikra. Rendes csatákat indítani jelenleg nem igen fogunk tudni, akik mellettünk vannak, vagy szövetségesek, vagy pedig az ellenséges szövetség prominensebb tagjai, akik direktben megtámadása jelenleg kb egyet jelentene az eltörlésünkkel, már csak azért is, mert a főbb szövetségeseink jelenleg igencsak el vannak foglalva a saját csatáikkal, hogy a térképen maradhassanak, így tehát nem lehetne tőlük igazán várni, hogy segítsenek egy ilyen kamikaze missziót. Értem én, hogy szépen néz ki a TP medál, meg kell az arany, de azért ezen egy-két lépéssel érdemes lenne túl jutni gondolkodásilag, mert eléggé tévútra visz. Nem kell elfogadnod, senki nem kérte igazából, ha nem látod át a fentieket, és nem jössz rá, hogy jelenleg amiket te akarsz, az nem igazán reális, akkor nem tudunk segíteni, indulj elnöknek, aztán mutasd meg, te mennyivel csinálnád jobban, meg mennyire elégítenéd ki te a közösség igényeit, a saját érdekek helyett.
Szvsz, mindkettotok hozzaszolosaban vannak nagy igazsagok. Azt en is vitathatlannak tartom, hogy mindenkeppen szukseg lenne a kommunikaciora. Ujabb jatekosokra is sokkal jobb hatassal van ugy a jatek, meg szerintem mindenkire. Teljes mertekben megbizom Szefesben, utobbi kiutalasok meg jelezve lettek a falon is. De aki csak ketkattol/nincs annyit, nincs tisztaban a kulpolitikai helyzettel, meg semmi massal se nagyon, annak is joga van tudni, hogy mi a szitu.
el lehet innen menni...Smile
Jdavid egyrészt nem gyanúsítottam meg senkit! Én csak kértem egy pénzügyi elszámolást. Ugye azt te sem gondolod komolyan, hogy egy frissen kezdő majd pont egy cikk miatt kezd el gyanakodni... Laugh Ez már csak a magyarázkodás... Smile Másrészt nem jelentkezem elnöknek, mert tisztában vagyok a szabadidőmmel és nem vállalok olyat, amit tudom, hogy nem tudnék 100%-osan ellátni. De ha már játszom, akkor azért a véleményemet, csak leírhatom nem? Illetve nem mondtam, hogy támadjuk meg bárkit is! De amikor volt magyar csata, akkor sem az volt a DO... Egy kis kommunikációval meglehetett volna oldani, pl írnak egy cikket, hogy 17:00-18:00-ig a Do, Tp-s csata... Aki akarja megcsinálja a do-t és tp-vel is halad... Ha marad felesleges energia, akkor meg mehet a szövetségesek mellet az ütés...De a lehetőség sem volt megadva, hogy tp-s csata legyen a do...
Igen, mert fontosabb volt a szövetséges csatában ütni, a teljes energiánkkal, mint öncélúan TP-huszárkodni. De ha neked ennyire fontos a TP, miért zavar a DO? Ja, mert akkor meg abból nem kapod meg a cuccokat. Hát pech, nem kaphat meg mindent az ember, amit akar, néha vannak fontosabbak az egyéni sikereknél, ezt kéne megérteni. Ez egy szocioszimulátor, ahol a közösségen alapul minden, ahol együtt kell működnünk, sokszor lemondások árán is, nem pedig az egyéni dicsőség hajhászása a cél.
Amivel el kellene számolni valóban, azt miett nem reklamaljatok? A kisebbik párt alapìtója kivetetett 50 gold állami pénzt az adminokkal az elején. Az mikor kerül vissza?