ROMANIA LIBERA

Adytu94 - Newspaper from Romania -

Published in Romania - First steps in eRevollution - 04 Feb 2016 09:33 - 11

1.Cum sa incarci un avatar la profilul tau ?strong>

Printre primele lucruri pe care trebuie sa-le faci in revolltion este sa faci "update" la profil. Mai exact sa incarci un avatar, o poza. Incarcarea unui avatar este o modalitate usoara de a castiga puncte de experienta (vei primi 2 XP points pentru incarcarea avatarului.)

2.Cum sa imi editez profilul?

Pentru a-ti edita profilul trebuie sa te duci pe pagina principala>My places>Profile in dreapta sus , sub o banderola albastra scrie edit my profile.Dai click pe el si te va trimite la o pagina. De acolo modifici profilul tau si dai click pe Make changes. Dupa ce dai Make changes apesi tasta F5 ca sa apara avatarul. Acum ti s-a modificat profilul.

3.Cum sa te angajezi?

Esti nou in joc,esti level 1 si iti trebuie un loc de munca. Daca ai un serviciu poti munci si bineinteles poti lua o anumita suma de bani.Ca orice nou cetatean, vei incepe pe un salariu mic, dar cu fiecare zi de lucru vei creste in skil. Oferte de muncă sunt afisate in piata locurilor de munca "JOB MARKET". Este important pentru un nou cetatean sa se angajeze la o companie Q1 (o stea). La inceput vei avea posibilitatea sa aplici doar la locuri de munce ce necesita skill 0.Pentru a te angaja ,te duci pe pagina principala>Market>Job market. In stanga sub unde scrie "Job market", este un dreptungi impartit in 3 patrate. In unul dintre ele scrie All, de acolo trebuie sa selectezi skilul pe care il ai. Prima data vei avea skilul 0 asa ca vei selecta 0-0.99. Iti va aparea o lista cu compani. In dreptul primei firme apesi butnul Aply. Te va conduce la fereastra firmei.Acum ai devenit un angajat.Pentru acest lucru vei obtine experienta.

4.Cum sa muncesti?

Pentru a munci trebuie sa te duci pe pagina principala>My places>Company si selectezi butonul Work pentru a munci. Acum ai muncit pentru ziua respectiva asa ca ai primit bani si ti-a crescut manufacturing-ul si experienta.Pentru fiecare zi in care muncesti vei primi 1 experienta . La 30 de zile lucrate consecutiv vei primi medalia de "HARD WORKER" si 5 GOLD. Poti munci o singura data intr-o zi.

5.Cum sa ma antrenez?

Pentru a te antrena trebuie sa te duci pe pagina principala>My places>Army si apesi "train". Acum te-ai antrenat pentru ziua respectiva. Vei primi experienta si ti se va mari skil-ul.
<strong>
6.Ce importanta are Wellness-ul ?strong>

Wellness-ul este foarte important in . Daca va ajunge la 0 citizen-ul tau va muri iar maximul este 100. Wellness-ul este vital cand lupti si cand muncesti. Cu cat e mai mare cu atat damage-ul tau in lupta va fi mai mare si productivitatatea in munca va fi mai mare ( adica salar mai mare). E bine sa munciti cu wellness peste 90.

7.Cum sa iti cumperi mancare ?

Mancarea este foarte importanta si in . O paine se consuma automat din inventar la inceputul zilei. (ora 10.00 ora Romaniei). Ve-ti pierde 1-4 pt wellness / zi daca nu aveti food in inventar. Pentru a-ti cumpara paine trebuie sa te duci pe pagina principala>Market>Marketplace.La noua pagina aparuta in dreapta, sub unde scrie "Marketplace", este un dreptunghi cu 3 patrate. Primul patrat( cel cu semnul intrebari) il selectezi si iti va aparea o lista, din ea selectezi "food"(painea). Iti va aparea o lista,tu trebuie sa te uiti la primul produs. Intr-un spatiu gol, inainte de butonul "buy" scri cate paini doresti iar dupa dai buy( ai grija sa ai suficienti bani).Pentru inceput veti avea la dispozitie 5 RON din care puteti cumpara 3 "food" calitate 1 (q1) in momentul de fata pretul unei unitati de "food" fiind de 0.69 RON.

8.Ce evenimente electorale au loc si cand?

Pe parcursul unei luni au loc urmatoarele scrutine electorale:

- "Party Election" sau alegerea presedintelui de partid are loc in fiecare luna pe data de 15;

- "Congress Election" sau alegerea membrilor congresului are loc in fiecare luna pe data de 25;

- "President Election" sau alegerea presedintelui tarii are loc in fiecare luna pe data de 5.
<strong>
9. Cum pot vota?strong>

La nivelul 6, poti sa votezi un candidat sau un partid. Ca sa votezi trebuie sa intri pe pagina principala , mergi la Community, iti apare o lista de actiuni printre care si elections apesi pe el si iti apare o pagina ce poate fi diferita in fuctie de tipul de alegeri care au loc:

a. daca este vorba de alegeri pentru presedentia partidului atunci pe pagina va aparea lista partidelor, selectezi partidul din care faci parte si apesi pe stampila din dreptul candidatului, pe care il doresti ca presedinte de partid.

b. daca este vb de alegeri pentru congress va aparea lista partidelor care au un candidat pentru regiunea unde votezi, selectezi partidul dorit si pui stampila pe canditatul care il consideri ca fiind cel mai bun pentru functia de congressman.

c. daca este vorba de alegerile prezidentiale, dupa apasarea butonului elections va aparea lista candidatilor cu cate o stampila in dreptul lor. apesi pe stapila candidatului dorit si ai terminat.
Si sa ti cont ca poti vta o singura data (ca si in viata reala).

10.Cum sa pot deveni membru de partid?

La nivelul 7,vei potea deveni membru al unui partid. In este foarte importanta politica ca si in viata reala. Pentru a face parte dintr-un partid , intri pe pagina principala,My places,Party. Vei avea 2 optiuni "create new party" sau "join a party", tu trebuie sa selectezi "join a party".Iti va aparea o noua pagina cu listele unor partide, de acolo dai click pe un partid( de exemplu: Partidul Piratilor) . Ti se va deschide o noua fereastra si in stanga pagini este un buton numit Join party. Dai click pe el. Felicitari! Esti membru unui partid.

11.Cum poti sa schimbi valuta

In ubik, exista toate tarile pamantului impreuna cu toate monezile lor. Asa ca exista foarte multe tipuri de monezi. Cea mai scumpa este Gold care valoreaza la momentul in care s-a facut acest tutorial la pretul de 53.13RON .Petru a te duce la schimbul valutar trebuie sa intri pe pagina principala,Market,MonetaryMarket. Pentru a selecta o valuta , in dreapta exista un dreptungi cu 2 patrate ce optiunile "buy" sau "sell",vei selectezi ce operatiune doresti sa faci.Dupa ce ai selectat iti va aparea o lista cu mai multe valute,tu o vei selecta pe cea pe care o doresti. Scri in casuta goala inainte de "buy" cati dolari( de exemplu) vrei sa cumperi si dupa dai "buy". Ai schimbat bani. Bravo!
<strong>
12.Cum sa lupt in razboaie?strong>
Daca ai deja level 5, poti lupta in razboaiele care sunt active. Pentru a lupta in razboaie trebuie sa ai minim 40 wellness. Ca sa lupti mergi pe pagina principala>army>show active wars. Iti va aparea o lista cu tari , daca nu apare Romania o cauti si la aliati. Daca ai gasit-o , vei apasa "details" dupa dai "Go to Batterfield" si dupa apesi "fight".Ai luptat pentru patria ta. Ti-a crescut damage-ul si experienta.

13.Cum pot merge la spital?
Daca ai luptat trebuie sa mergi imediat la spital.Spitalul iti oferi +50wellness. Poti merge o singura data la spital. Te duci pe pagina pricipala>profile,unde scrie Romania si regiunea ta , dai click pe regiunea.( de exemplu: Romania, Transilania) in exemplul dat de mine dai click pe Transilvania. Te va duce la o pagina si iti va aparea o lista,sub latie este "constructions" iar primul este "hospital" , in dreptul lui este butonul "heal" si dai click pe el ( daca ai luptat inainte iti va aparea) Bravo! Ai obtinut +50wellness ! Dupa spital ar trebui sa aveti peste 90 wellness si sa nu mai luptati. Lupta dupa spital e denumita kamikaze si se face doar in bataliile foarte importante.

14.Pot sa imi invit prieteni?
Da! Daca ai prieteni si doresti sa ii inviti poti bineinteles.Dar pentru acest lucru trebuie sa ai level 4. Te duci pe pagina pricipala>community>invite friends.Ai 2 posibilitati pentru a invita pe cineva: Printr-un link , care este afisat sub "Your personal invitation link" . A doua posibilitate e prin email, sub unde ai vazut linkul tau personal scrie "Send email invite" akolo iti pui numele tau cu care te-ai inregistrat in joc si dupa selectezi emailul cui vrei sa trimiti mesajul. Daca persoana respectiva ajunge la level 6 obti 5 gold

Un vot si un Sub va rog!!!

Support

Comments (11)

staeno sub,vote,komentar
S 428
vote bravos
v+s
ba macar corecteaza numele jocului daca aia cu skilul in munca nu esti in stare sa o stergi...
E bun articolul, dar complet inutil. Un copy paste jenant din alt joc, pastat aici şi atât. În doar 2 cuvinte: o mizerie.
s40 and voted http://www.erevollution.com/hu/newspaper/1301
V+S
HadesStar si Quentin Tarantino care e problema vostra ca nu inteleg? V-a intrebat cineva, ceva? Scriu ce vreau in articol si da e scris de mine pentru alt joc! O sa il adaptez si aici cand am timp!
Problema este în felul următor Adytu94: tu ai scris un articol care se numește ARTICOL PENTRU ÎNCEPĂTORI. Când un începător o să încerce să caute cum să își editeze profilul, de ex. o să descopere că ce ai scris tu acolo nu are nici o treabă cu jocul ăsta. După care o să te înjure pentru că îl induci în eroare. Sigur, tu o să te miri că te înjură pentru că mintea ta nu poate pricepe care e problema. Smile
vezi ca te contrazici singur si iar vb ce nu trebuie! Daca nu sti sa editezi nici macar un profil, arunca pc pe geam si dai cu sapa ca e cald! Bafta!