Screams from the asylum

Published in Hungary - Financial analysis - 04 Feb 2016 09:06 - 5

Köszöntök mindenkit!

Jelenleg az egyik legnagyobb probléma a játékban az éhezés. Nehezen tudunk kaját termelni, és ez nagyban szűkíti a harci potenciálunkat is. Úgy gondolom, hogy sokaknak még a DO elütése is nehézséget jelent. Éppen ezért úgy döntöttem, hogy invesztálok a játékba, és létrehozok egy segélyszervezetet. Ez lenne az Éhezők Viadala Alapítvány (továbbiakban: ÉVA).

Az ÉVA célja, hogy rászoruló játékostársaim át tudják vészelni azt az időszakot, amíg megerősödnek. Nyilván ez nem lesz egy rövid folyamat, mert a játékban úgy általánosságban kevés a forrás. Mivel és sem a Ewing-család tagja vagyok, ezért az ÉVA a következő lehetőségeket tudja nyújtani:

Egyelőre max. 4 játékos támogatására van lehetőség. Az alapítvány ezt az alábbi formákban tudja nyújtani:

Jelenleg q1 kajacégeim vannak, és q3 nyersicégeim.

1.Akinek van cége, de nyersanyaga nincs hozzá (ez a céges küldetés miatt esélyes felállás), az megkapná tőlem 1 nyersanyagcég termelését.

2. A századcégek mintájára alacsonyabb bérért lehetne nálam dolgozni ( kitolni mondjuk nem akarok a többiekkel), és az általa termelt kaja (jelen esetben 120 q1) a munkásé.

3. Magasabb bér mellett lehet dolgozni, de akkor felezünk, az én felemet eladom, és abból finanszírozom a bért.

(+1 Ha elég munkásom gyűlne össze,és bírnám a fizetést  -a mostani fizetések mellett ez kérdéses-, ezek nélkül is tudnék osztani, de ezt még nem érzem elég biztosnak, egyelőre nem valószínű.)

A cikk felmérési célból is készült, kérlek titeket, hogy a kommentekben jelezzétek, hogy a fentiek közül melyik szimpatikus. Ha már látom  az összetételt, pontosítom a tervezetet, ha minden jól megy jövő héten el tudom kezdeni a kiutalásokat, szóval vasárnapig jelentkezetek! :)További bővítést a közeljövőben nem tervezek, mert kell az edző, és jó lenne egy fegyvergyár is. Aki szintén szeretne valamilyen formában támogatást nyújtani,  jelezze alább. Bármilyen további javaslatot, véleményt, ötletet szívesen fogadok.

Üdv: Juszuf

Support

Firtos

Comments (5)

Jó ötlet! De ezt meg lehetne oldani egy 70 százalékos adóval, így az elején, TP csatára, ami rövid idő alatt hoz annyit a konyhára, hogy tudjanak a parasztok fejlődni! Persze kell ÉVA!
ment a vote
Szép kezdeményezés! o7
Minimális pontosítást tennék, már 160 kaját termelünk, a bónuszok miatt.Smile
én csak enni akarok!