State of Exit

doOb - Newspaper from Serbia -

Published in Serbia - Warfare analysis - 03 Feb 2016 17:18 - 11

Више или мање поштовани саиграчи,

већ дужи период Србијом влада анимозитет на политичкој сцени који је преточио једно мало ривалство две војне јединице, у сукоб епских размера на светској војној сцени. Две јаке јединице дозволиле су да уместо да то ривалство претворе у светску доминацију Србије, поделе свет на две струје и себи лојалне савезнике, свака са својом визијом како Српски савезници треба да изгледају, и како да се боре за њене интересе. 

Спољна политика је врло љигава ствар. Захтева од играча да више пута на дан, погази оно што је рекао, каже оно што не мисли, представи неке ствари онако како можда нису. Стога је јако тешко обичном поштеном војнику и цивилу, да схвати далекосежност неких одлука својих лидера, иако оне за крајњи резултат имају племенит циљ, бољитак Србије и њено место у самом врху светске доминације. Таква одлука била је напад на Мађарску. Не јер ми заиста имамо нешто против Мађара. Ок вређали су нас, претили туђим нападима, нудили новце другима да нас нападну, и слично, али све је то нешто преко чега се могло прећи, зарад бољег сутра. Али Српско боље сутра, није могло да се дочека уз оне савезнике који су мирно седели на својим ресурсима док је Србија губила своје. И то није ствар ове владе, или прошле, ствар је принципа. Срби су пси чувари у овој игри, силеџије које на себе навуку 80% снаге противничког савеза и шибају се, док остали мирно расподеле оних 20% и вичу ЖИВЕЛА СРБИЈА.  

Волео бих да је такво понашање тих назови савезника узроковано мојом личном ароганцијом, али време ће показати да то није тачно. Управо то време није нам било савезник ни овај месец, када смо сувише брзо желели да решимо неке ствари. Уласком у Мађарску, заправо, хтели смо да на своју страну придобијемо пажњу Турске и Грчке, чије савезништво можда није толико блиско Србима сада, али је то нешто о чему се прича одавно,и то је господо драга, заправо једини начин да поново будемо део јачих у овој игри, и поново казнимо Французе за све што су нам приредили до сада. Али, тај улазак у друштво јачих, спречено је јер је један саможиви пијун на мала врата увео у савез себи одану кесу војника са југа. И то је у реду. Оно што није, то је да ће управо то савезништво бити оно сидро око врата утопљеника које ће Србију одвући на дно. Али то је оно што сте ви желели, и ја се против воље народа и војске не могу борити својим личним ауторитетом, сујетом, и љубављу своје јединице. 

Овом приликом извињавам се Говеду који нам је својом победом на изборима, на коју нисмо рачунали, дозволио да водимо ову земљу 16 дана.
Извињавамо се свим играчима који су лично доживели неку непријатност због нашег начина вођења земље у претходном периоду. 
Извињавамо се саборцима што смо поново умислили да смо способни да владамо, и тиме вас извргли мржњи због грба који заједно представљамо. 

Жао ми је само што нам нисте дозволили да до краја изгурамо оно што желимо, већ сте у старту кренули са бојкотом и прљавом игром, које смо се ми суздржавали у претходном периоду, јер смо знали где нас то води. Надам се да сте свесни шта сте започели...

Овог тренутка свечано објављујем повлачење из политичког живота комплетне команде ССФ-а, и то играча Бабо, Фантом986,Крста ВБ, Позориште у Држави, ТерорМашине, Гризман и Тасманиски ђаво. Ови играчи дужни су да се не одазову било ком позиву било које будуће владе да обављају било које званичне и незваничне функције.  У вољу својих сабораца, као и њихово политичко деловање, који нису у команди, нећемо се мешати али нећемо бити ни део истих. 

По овлашћењима које нам је дало гласачко тело, односно већином у конгресу коју поседујемо, поступићемо морално и овог тренутка сићи са власти јер сматрамо да својим понашањем не представљамо вољу народа. Ту шансу препуштамо играчу Ђурђо, јер је био другопласирани на изборима, а и показао је у претходним данима колико је виспрен, паметан, елоквентан и колико му значи то звање председника. Након тога команда ССФа напустиће и конгрес, чиме ће опозиција стећи могућност да буде утицајнија у истом, а ми шансу да не будемо прозивани да на тај начин бојкотујемо рад државе, иако су то неки нама радили.

Што не значи да нећемо пробати на неки други начин. Јер ви сте то желели.

Толико од нас, нећемо вас више смарати...
0/

Support

Stormbringer

Comments (11)

BILO JE UŽIVANJE BITI DIO OVE NOĆNE EKIPE :-) o7
A ja mislio operacija KOLENICA :/
Ne znam za vas, al meni je ovo bilo totalni haos Laugh
Wise move Srbija. Free Austria!
Svaka nam dala momciiiiiiii
Hvala komsije. Hrvatska je vracala Tyrol Austriji, po ranijem dogovoru.
lepo odradjeno operacija Laugh
Damn you Im 986 not 987 Cheeky
Uvek smo tu da pomognemo komsijama Laugh
To je bio nase plan Smile It was planned from Austria and Croatia to liberate Tyrol Smile thank you Smile
s57 v17 http://www.erevollution.com/en/newspaper/893