VoxPopuli

Published in Bulgaria - Political debates and analysis - 02 Feb 2016 23:50 - 4

И така, в тази статия ще изкажа ЛИЧНОТО си мнение как да продължим в така създадената ситуация. Няма да пиша за фундаметалната грешка да може да се купува злато преди да има развити икономики и армии с което баланса в играта е някъде около гърба ... и даже малко под него, а по-скоро за, може би, единствената ни възможност.
Повечето от нас сме "греци" и като такива ще се налага да работим в гръцки фирми. В същото време си имаме собствени фабрики и нивички за лично ползване. Идеята ми е да изтеглим колкото се може повече драхми от обръщение, тоест работим вземаме си заплатите но не купуваме. При около 600 регистрирани като гърци би трябвало да има приблизително 30000 драхми в играта. Ясно е, че не можем да изкупим всички  но колкото толкова. Ефектите от такива действия би трябвало да са два. Първо ще има свръхпроизводство и второ пазара ще остане същия какъвто е бил преди това тоест много предлагане и сравнително малко търсене. Резултата ще бъде обезценяване на стоките и без външна намеса обезценяване на златото. Негативното е, че временно ще свием военното си развитие но погледнато реално без собствени територии нямаме нито икономическо нито военно развитие. Фермим си на високи бонуси трупаме ресурс и чакаме момент в който да се върнем на картата. 
Пак искам да подчертая, че това е само моето мнение и със сигурност ще има несъгласни за които тази идея ще бъде "национално предателство", "малодушие" и т.н. Само на мускули и с патриотична песен на уста нямаме шансове към момента. Нека извлечем максимума от неприятната ситуация.
Ще оценя всеки вот и ще съм благодарен за всеки абонамент :) 
Приятен и ползотворен ден на всички.

Support

Comments (4)

И пускат печатане на валута 1 голд = 200 драхми и целия план е аут. По скоро да смучем валутния им борд откъм злато, да видим без злато какво ще я правят тая валута
злато се купува с реални пари и практически е безкрайно
staeno sub,vote,komentar
s66 http://www.erevollution.com/en/newspaper/893