Eszmecsere

MrWaReZz - Newspaper from Hungary -

Published in Hungary - Warfare analysis - 02 Feb 2016 10:00 - 17

Sziasztok!

FRISSÍTÉS 02.04.: 
Sajnos újabb frissítés látott napvilágot amely miatt 15 gold az RW indításának az ára. Jelenlegi HUF készletet átváltottam Gold-ba. Jelenlegi 3.34 Gold található a kzában. Sajnos a két átváltás nem tett jót, viszont a mai vagy holnapi nap folyamán kiegészítem a jelenlegi összeget 5 Gold-ra, így az átváltási veszteséget kárpótlom. 2016.02.04 10:52-kor a hiányzó gold összege az RW-hez: 10 Gold.


Január 28.-án közzétettem egy cikket, amelyben felvetettem a lehetőségét, hogy mi játékosok egy közös kzába gyűjtsük össze az RW indításhoz szükséges összeget így megpróbálhatjuk a TP-s csaták számát növelni. Cikkem megjelenése után hamar megérkeztek az első felajánlások és 30.-án el is indíthattuk az első közös erővel összehozott RW-nket. 
A következő táblázatban az első alkalom "könyvelése" tekinthető meg:

http://i.imgur.com/JkrTTZt.png

Már nem aktuális rész:

Ekkoriban az RW indítása 10 gold volt és további 2 x 0.4 gold az utazás.

Azóta azonban változás történt. Az indítás összege 10 goldról 1000 HUF-ra módosult:

http://i.imgur.com/fW0lG8f.png

A jelenlegi állás pedig így néz ki:

http://imgur.com/W00TSWe.png

A jelenlegi gold - HUF árfolyam alapján a 2.5 gold összegért: 192 HUF váltható. Ehhez hozzájön a 100 HUF-os felajánlás, így jelenleg 292 HUF van a közös kzában. Előző indítás után nem utaztam vissza eredeti magyar régióra, ez miatt az előző gyűjtésből 0.4 gold van a birtokomban, amit a későbbi hazautazásomra tartogatok. Viszont így jelenleg 0.8 gold összeget megspórolunk a következő RW-nél, mivel nem kell feleslegesen utazni. 

Mindent összegezve a hiányzó összeg a következő közös RW-hez: 708 HUF


Továbbra is bármekkora értékű felajánlást elfogadok (Legyen szó HUF vagy goldról). Az átváltáshoz a legjobb ajánlatot használom fel a pénzpiacon, amelyet az előzőekben megszokott képes "bizonyítékkal" dokumentálok.

A nyilvános könyvelés megtekintéséhez: KATT IDE

Köszönöm, hogy megtiszteltek bizalmatokkal és további jó játékot kívánok:

MrWaReZz


Utóirat: A jelenlegi gold átváltását a cikk publikálása után elvégzem és dokumentálom.
Továbbá megkérném azokat a játékosokat, akik kongresszusi tagsággal rendelkeznek, hogy legyenek szívesek írni Nekem vagy Szefesnek. Az állami RW indításhoz pénzkiutalásra lenne szükség és a beadható törvényjavaslatokat már nagyrészt kihasználtuk. Kiutalás nélkül viszont az állam sem tud RW-t indítani. Köszönöm előre is!

Support

Comments (17)

1000HUF? Sad akkor volt csak 100 huffom mikor a hógolyó bedobott két 50-est Sad
Ment 1 gold
Deadalus: Hát megkérik az árát, az biztos. Nagyon nem jött jól a váltás goldról, pedig az sem volt könnyű. HUNDMG: Köszi, könyvelve Smile
100 huf
Ez nekünk kellemetlen. A fél konga inaktív és a Huf-hoz két törvény kellene. Sad
Én egy javaslatot még be tudok nyújtani!
A rockerekre mindig lehet számítani! Smile
Kuruc2 mint miniszterelnök (persze a többi kormánytaggal együtt) cseten ha leszel ma akkor egyeztessünk, hogy választásokig mi a javaslatod rw-k számára. Ha ezzel megvagyunk akkor jelzek neked rockerzsolti82 és beadhatnád majd a nyomtatásra a törvényjavaslatot. Az utazási költség még mindig 0,4 arany, ezt más módon kell most biztosítani vagy plusz egy kiutalással.
Na állj, vissza az egész. Ma éppen 15 aranyat kérnek egy rw indítására. Jó lenne ha végre eldöntenék, mennyibe is kerül és milyen pénzeszközben. Este egyeztetünk és utána infó valószínűleg ebben a cikkben frissítésként. http://i.imgur.com/BEftyHn.png
Egyik jobb verzió, mint a másik. Jó lenne, ha eldöntenék.
Gondolom ez a folyó van a dologban: http://www.erevollution.com/hu/article/2042
Igen ez biztos, csak közben volt egy durva áremelés. Másfélszer annyiba kerül most.
Pay2win
Ezért fogok jelentkezni a kongába Smile
jelentektelen fizetes helyett emeljetek adot
aztán miből lesznek kifizetve a munkások te észlény?
Senki nem adakozik? Sad