Dnevni tisak

Published in Croatia - First steps in eRevollution - 02 Feb 2016 08:08 - 2

Pozdrav! Evo opet mene da se malo pravim pametan :P
U vremenu od kada sam u igri bavim se malo proučavanjem iste. Naletio sam na veoma poučan članak i preporučam vam da ga pročitate ako već niste. Ovo je članak igrača ER0sensei
Članak je ostavio dobar dojam na mene i naveo me malo na razmišljanje koliku dubimu zapravo ova igra ima. Po članku se može zaključiti da je autor veomo iskusan i da zna što radi i što bi trebalo napraviti. Drago mi je da imamo takvih ljudi u ovoj našoj eHrvatskoj jer nam trebaju, kako bi vodili ovu zemlju na put prema vrhu ali i kako bi podjelili svoje znanje i iskustvo sa ostalim članovima.
Mislim da treba konstantno pozivati igrače u ovu igru kako bi nas bilo što više i naravno kako bi bili sve jači. Trebalo bi se potruditi i oko pomoći tim novim igračima kojima će to biti prvi susret sa ovakvim tipom igre. Treba ih učiti, pomagati im, savjetovati ih i donirati im koliko je tko u mogućnosti kako bi im što više olakšali napredak i tako ih zadržali u igri. Ako u početku neznaju što treba raditi, kako igra funkcionira  vrlo je vjerovatno da nee niti nastaviti igrati.
Nadam se da nisam napisao hrpu gluposti koje samo meni imaju smisla :P
Hvala na čitanju! :)

Support

Comments (2)

vote
Hvala Smile