BULGARIA

Published in Bulgaria - Political debates and analysis - 01 Feb 2016 12:17 - 13

Здравейте,

предвид лошото ни положение в страната аз ще ви предложа нещо, а дали вие ще се съгласите вие ще решите. Понеже сме затрити, а механиката на играта е такава, че не позволява, докато сме затрити да пускаме закони, да използваме нашия си пазар и нашата валута, ако искате да направим нещо в близо бъдеще ще трябва да направим КОМУНА. Това ще рече следното:

- Събираме се при един или двама фермери да работим за по 1 лев, който фермер в замяна ще дава на работниците си хляб. Нека ви дам един пример:
ако в Гърция работите за 13.5 драхми това ви са 100 здраве от к2, ако работите в някаква българска комуна, то вие ще получавате 1лв заплата + около 200 здраве, а може и повече според зависи от продукцията, която се прави. Вие сами преценете кое е по-изгодно за вас. 
- Част от продукцията ще се раздава, а останалата част ще се продава или трупа в резерв.
- Златото, което се спечели от спекулата на храна ще бъде дарено за развитие на играчите ( тренировъчни центрове)

Засега сме с три комуни:

- Едната е при мен, пуснал съм оферти за работа от по 1 лев.
- втората е при гавро
- третата и последна комуна засега е при GubaOtrovna

Мисля, че и тримата имаме оферти на пазара, така че е препоръчително да идвате при нас. При мен засега има 10 свободни места, при другите не знам. Ако имате въпроси питайте под статията, а не на ЛС

Support

Emperor Demon Lee

Comments (13)

наздраве !
o/
o/
o/
Момче, я не лъжи хората! Ако сме затрити искаме или не ще работим за Гърците, а от това те още повече ще спечелят. Миналата седмица нали пал бяхме закрити - никой не можа да таботи при мен, даже и гърците. Ти прави, струвай - гледай да не сме затрити, защото който има добри региони се развива в геометрична прогресия, другите болсуват и затъват.
Пусни Гавро - мултака в Гърция да направи няколко фермера и да комунстваме там докато сме затрити, защото друг изход няма - гърците бръкнаха вкацата с меда и вече няма да ни пуснат. Туй е то византийското робство. Със стратегия ще се съвземем, ама гледай добре да я измислиш. Повечето тук сме двуклици, така че удърите в последните минути на битките е ще бъдат обречени на провал, но ти вече си го разбрал.
Срам ме е от грешките в текста, но в момента пиша от таблет, а не съм много сръчен :-(
Хм... не съм сигурен дали , ако имаме лиценз няма да се оправи тва нещо. Явно сме го пропуснали с гавро. И аз не знам още много добре механиката на играта, защото е по-различна от тази в платовската помия. Ще видим утре, все пак ще имате време предполагам да работите при нас, ако решите преди да ни вземат София, а пък за други ден ще го измислим и ще пуснем нова статия или просто ще го напиша в тази
Време е да ставаме КОМУНИСТИ! ХА
"Пусни Гавро - мултака" ау благодаря за доверието той ме спираше досега Smile
То хляба до известна степен добре. Но в случая трябва да се помисли и за оръжейни. Нека използваме техните ресурси за да се измъкнем. Турците също произвеждат толкова колкото гърците. Не е ли по- добре да фермим при тях отколкото при гърците. Тях според мен е добре да ги оставим за накрая. А това с тренировъчните ми хареса. Имам 2хлебни с 2 житни и пак не ми стига хляба. Ако мога да помагам с нещо казавайте.
а какво общо има комуна с МЮ, че ме махна?
[КОНСПИРАЦИЯ!!!] Това е измама искат да им работите за по 1 лев и ви дават продукция само колкото да ви замажат очите !!! те продават остатъка и се развиват а вие бокусвате !!! ИЗМАМНИЦИ ! ДОЛНЯЦИ !