Да направим културно министерство?

6 - Published in Bulgaria - Social interactions and entertainment - 4 years ago

165

Здравейте,

Искам да представя една идея, която еОбществеността в България да обмисли. Дойде по време на обсъждане със Savoff. В случай, че има интерес, можем да преминем към реализирането на въпросното министерство. То ще бъде без протфейл, тоест няма да има нужда от никакви ресурси за опериране.

Моето виждане за културното министерство е седмично публикуване на статия в пресата - на български и английски език, която да засяга природни, културни или исторически забележителности на България, националната кухня, традиционните обичаи, народната музика и всичко останало в този ред на мисли. Материалите може да се безброй много като тема. Предполагам ще е интересно както за нашите играчи, така и за чуждестранните такива.

Играта е една социална платформа, която можем да използваме с цел да популяризираме нашата страна и да ѝ изградим по-добро име. Други държави вече работят в тази насока и някои от материалите им се тиражират доста ефективно.

Очаквам коментари и предложения от гражданите и отговорните фактори в еДържавата. Благодаря за вниманието и отделеното време!

Support

SavoffSavoffSavoffSavoffSavoffSavoffSavoffSavoffArchistrategeArchistrategeArchistrategeArchistrategeArchistrategePersesnastytoBgfenabgVl12Bulgarian King Simeonsvetbg

Comments (6)

LITERALLY NO PROFIT!!!
v
ЗАщо не
Подкрепям !
Давай! Може да използвате 100-те национални туристически обекта.
👍