Recenzió

Rothbart - Newspaper from Hungary -

Published in Hungary - Financial analysis - 10 Dec 2016 06:14 - 16

Ez már kiforrottabb terv, kb erre készüljetek.
(a korábbi táblázat)
https://s30.postimg.org/ng9ahu5o1/2vimoo5.png

A táblázatban zöld ugye, amibe érdemes fektetni, mert hamar megtérül (melósok nélkül is). A harmadik oszlopban van a költség, ezt is érdemes figyelembe venni, tehát a nagyon olcsó dolgokra nem kellene 1-2 aranyakat kiutalgatni... Támogatás tehát egyedül a heliparkra megy. pont. Minden másra ott a kamatmentes kölcsön.

Helipark
-mint korábban vázoltam (kb) 100 arany tőke 100 arany támogatás és 100 arany kölcsön kell az 5+5 helicég kiépítéséhez. Akit érdekel, már most jelentkezzen,  egyfelől hogy tudjunk tervezni (mind a q4 fegyócég körbeadása, mind a fejlesztés során kb 300g gyorskölcsön, mind hogy egyáltalán lássuk ki vagy, és hogy hányan vagytok, és lehessen tudni, mennyi pénz marad kölcsönre).
-aki q5 helicégig el akar menni (+432g), az legyen szíves fizesse vissza az állami támogatás 100 aranyát is.

Akinek nem kell helipark, csak tankcéget akar, tehát egy q4 fegyócég körbeadásánál ő is érdekelt, az is jelentkezzen!

Kölcsön
-az a tervem, hogy az akció admini meghírdetésekor lehet jelentkezni rá, még nem tudom pontosan hogy, nem tudom mekkora az igény és a keret.
-enyhén szubjektív elbírálás, de kb mindenkit ismerek, legyél magyar, legyél kicsit aktív, ÉS a naiv, humanista és kommunista énem higgye el, hogy vissza fogod fizetni, aztán pedig termelsz magadnak, mint a sztahanov güzü.
-a 10napos küldik váltásakor kell törleszteni, legalább 10 aranyat (efelett amennyit akarsz), legfeljebb 100 nap alatt a teljes hitelt vissza kell fizesd.


Tömören ennyi, most lehet köpködni, ha rossz irányba tartok, nagy baj van, mert szerintem jó lesz ez így...

Pár napon belül jelentkezem egy cikkel az árfolyamról. A 0.005 vs 0.006 (vs 0.007+) kérdésben. Nem lesz tökéletes a cikk, kiegészítésre szorulhat majd, de amit tudok beleírok, az alapján kellene véleményt formálni, hogy az akció alatt áttérjünk-e. Jelen helyzetben számomra nem egyértelmű, hogy melyik a jó... a cikk remélem nekem is segít majd. HJA! ezt azért mondom, mert kb addig várom a jelentkezést a heliparkra.

Support

Gottfried BouillonBaby JesusHuMaViTarsi

Comments (16)

thx
Jo dolog a kolcson de ha elmegy minden kolcsonre akkor a 10÷-okat mibol fizeted ki? Az elso 3 oszlop mit jelent?
A cikk felét nem értem..amúgy érdekel Laugh Mi az a helipark, meg körbeadás?
@foton, előző cikkem fusd át, aztán PM. @FC: a 10%-okból. kiutaljuk, átdonatézzük.
hazudtam, ha kérdésed marad, inkább itt tedd fel, hátha másnak se érthető.
a cikk 80%át sem értem, pedig 2x átolvastam az előzővel 1ütt
jelentkezhetek támogatásra, vagy csak a visszatérítésre, ha már van 1 q5 heligyáram? (meg 1-2 q1-q2, de jó lenne továbbhúzni azokat is).
Rothbart, de az lassú, mire bejön a pénz és kiutalod, nem?
@FC kiderül. kölcsönre szánnám inkább de alszom rá, hallgatom az érveketSmile @OneHalf: akkor támogatás nem, csak kölcsön és visszatérítés
Nem úgy volt hogy az adminok tiltják a kölcsönt?? Ha itt engednek akkor én is igényelném Smile
Naton itt olvassal, hogy milyen feltetek mellett adhatsz/kaphatsz kölcsönt! https://www.erevollution.com/en/article/17654
naton, semmi szemelyes, de en a hozzad hasonlo gazdag jatekosoknak nem adnak allami kölcsönt!
Ha marad a keretből akkor kapjon Laugh
azt az elvet követem, hogy mindenki egyenlő arányban részesülhet. valakinek csak 20g kell, örül annak is, a milliomosoknak 100 arany se segítség. ---------- állami pénzt a közösség érdekeiben szabadon fel lehet használni.
Fly ha mindenki külön játszana és nem lennének országok akkor megértenélek, de így... gazdag vagyok, de sokat is ütök e miatt, ami csak jó az országnak, csak halkan megsúgom de minél erősebb egy játékos annál többet tud ütni egy bizonyos gold mennyiségből. Nem kötöttem ki hogy mennyire lenne szükségem, pedig van egy bizonyos szám, de úgy vagyok vele hogy ami marad az megfelel nekem, bármennyi is az. (ez csak az én véleményem, nem akarok összeveszni senkivel e miatt)
király, legalább valaki próbál valamit kihozni az egészből