Recenzió

Rothbart - Newspaper from Hungary -

Published in Hungary - Financial analysis - 05 Dec 2016 12:42 - 7

Köszönöm a lehetőséget, voltak benne jópofa részek, és volt benne sok munka, ráadásul 10 napot a kormány élén töltöttem, romba is döntöttem világszinten a külpolitikát (lenapoltam a törökkel, emiatt megszünt az invictus, majd az mdp is, majd káoszban adminék kitalálták, hogy csak 6 mpp lehessen).

Október 15től voltam Gazdasági miniszter, és már kezd betelni az excel, szal ha végül magamnak adom át a stafétát, akkor is lezárnám az eddigi időszakot. Miafranceztől vettem át, akkor jó 300 aranyat fizettem még ki a 10%-ok visszatérítésére, az elmúlt hetekben másik 200 aranyat a már nem akció keretében lezajlott (és megigényelt) fejlesztésekre. Majd 650 aranyat utaltam ki a hadügyi programra az aktív katonák támogatására, 5000 q5 helit vásároltam, amiből 2200 kiosztásra került (by hadügy), korábban még 400g került a hadügyminisztériumhoz az osztások fedezetéül. 1210ezer cc-t nyomtattak a kérésemre, melyből 600 arany értékben nyomtattunk privát részre
(nem mutyi, adták az aranyat, pár napra rá a megfelelő értékű cc-t kapták vissza) és további 500k cc adó folyt át a kezeimen. Törlesztettünk, akinek tartoztunk. Van még nálam egy DS (meg a már említett 2800 maradék q5 heli és 79.5g kp).

Ezalatt a vagyonosodásom nem haladta meg a reális szintet és számomra is meglepő, de egy kanyi vasat se nyúltam le. Én pancser.

Support

Cacique TerepaimaBaby JesusNightwatcherHUNFlyingCangarooMax RockatanskyGottfried BouillonGottfried Bouillonbarnabinnyu

Comments (7)

és elképzelhető, hogy jelentkezem egy miniszteri beköszönővel is a napokban, az a jövőre koncentrál majd: most már aztán tényleg lesz akció (vagy se), és lenne rá támogatás, ami nem csak arról szól, hogy visszaadjuk a 10%-ot.
jó volt, csak így tovább °/
Adtam egy lilát a korrupció ellenes küzdelemre Laugh
köszi, még ma elinnám ha lehetne.
Kiváló miniszter voltál és stabil pont a belátható jövő minden kormányában.
koszonjuk
o7